Ostatni post z poprzedniej strony:
najlepiej byloby gdyby trzymalo poltora godzinki
Profil sklepu: ChemCentrum
Koledze bez tolerki na ketony, bo on feciarz zrobiłem zabieg IV z chyba 300 czy 400mg XD 3CMC to mówił, że go ze 3 godziny trzymało, ale wejście po podaniu go prawie zabiło (tzn w jego odczuciu, bo to żadna tam dawka śmiertelna)
Jesteś nienormalny...jakisdziwnytyp pisze: ↑1 rok temuKoledze bez tolerki na ketony, bo on feciarz zrobiłem zabieg IV z chyba 300 czy 400mg XD 3CMC to mówił, że go ze 3 godziny trzymało, ale wejście po podaniu go prawie zabiło (tzn w jego odczuciu, bo to żadna tam dawka śmiertelna)
Nigdy nie obraziłem tu nikogo na forum, ale jesteś głupi jeśli robisz takie rzeczy... to że tobie się nic nie dzieje po takich dawkach, nie znaczy że każdemu możesz takie strzały robić. Tym bardziej niedoświadczonej osobie w beta-ketonach... czysta głupota!jakisdziwnytyp pisze: ↑1 rok temuKoledze bez tolerki na ketony, bo on feciarz zrobiłem zabieg IV z chyba 300 czy 400mg XD 3CMC to mówił, że go ze 3 godziny trzymało, ale wejście po podaniu go prawie zabiło (tzn w jego odczuciu, bo to żadna tam dawka śmiertelna)
czekamy byczku do nastepnego tygodnia i wtedy sam zobaczysz. Pozdrawiam, bawcie się dobrze .
Zdecydowanie ten sam kozacki sort. Zamawiaj w ciemno