Ostatni post z poprzedniej strony:
bewu89, jadłem w tamtym tygodniu oczekiwałem mega upojnego weekendu z ukochaną a w zamian zrobiłem remont łazienki w 3 dni gdzie zbierałem się do tego dwa miesiące.3-CMC ICE CRISTAL HQ Enzo-chem.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: Enzochem
3-CMC ICE CRISTAL HQ Enzo-chem.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Aktualne zdjęcie sorciku. Kontakt i dostawa na najwyższym poziomie jak zawsze Pozdro
- Załączniki
-
- C2E1BA8F-156B-4E8C-9841-BFC6033D3EAD.jpeg (2.8 MiB)
Dostałem gratis do zamówienia i muszę przyznać że dobre to jest byki kurwa sniff podszedł w obroty ile dokładnie to nie wiem bo wagi nie było i Dobry wąż był wizualnie tłusty Euforia niewiarygodne poczucie szczęścia naprawdę cudnie działa na baniak wokół mnie wszystko jest takie sympatycznej 3 to mi się nie śniło że taki rarytas dostane gratis taki to jak Anioł spadł z nieba do mnie
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Zamówiłem 25g na święta i mój sort to przezroczyste kamienie a widzę że każdy wstawia o żółtym odcieniu.Sort aktywny mimo to chociaż z mniejszą nuta eufori być może spowodowa wypłukaniem sero w mojej bani chociaż suplementowałem 5htp.Mimo to polecam ICE
3cmc chyba jedno z najlepszych dostępnych na rynku.
Po nocnych testach z apetytem zjadlem sniadanie
oprócz tego dostalem bardzo fajne sampelki eutylonu,3cmc micro oraz 3cmc orange.
czas dostawy i pakowanie to 10/10
Cieszę się ,że mamy tak dobrego,solidnego i pewnego vendora pod ręką !
fotki 3cmc ice moge wstawić poźnym wieczorem o ile ktoś chce.Moje akurat są czyste bez żółtego zabarwienia.
Po nocnych testach z apetytem zjadlem sniadanie
oprócz tego dostalem bardzo fajne sampelki eutylonu,3cmc micro oraz 3cmc orange.
czas dostawy i pakowanie to 10/10
Cieszę się ,że mamy tak dobrego,solidnego i pewnego vendora pod ręką !
fotki 3cmc ice moge wstawić poźnym wieczorem o ile ktoś chce.Moje akurat są czyste bez żółtego zabarwienia.
Proszę o fotki 3cmc ice cristal.
Ja w czwartek zamówiłem z kolega. Jak dojdzie paka też napisze recenzje i wstawię fotki produktu, żeby allegrowicze mieli jakiś punkt odniesienia.
Pozdrawiam i życzę smacznej kolacji wigilijnej!
Ja w czwartek zamówiłem z kolega. Jak dojdzie paka też napisze recenzje i wstawię fotki produktu, żeby allegrowicze mieli jakiś punkt odniesienia.
Pozdrawiam i życzę smacznej kolacji wigilijnej!
Ja również zamówiłem, 12.5 ice i 12.5 orange
Orange też trójkę czy czwórkę?