Ostatni post z poprzedniej strony:
ferdinandomodo, tak bez wody też raczej będzie działacć3-CMC ICE MIKRO CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
3-CMC ICE MIKRO CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Trójeczka wybitna euforyczna.
assa, J Smakosz, prosimy o bardziej szczegółowe wyniki badań
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
na sklepie ciagle stare ceny
devilclick,
To ceny przy zakupie 1kg, ceny są już nowe
To ceny przy zakupie 1kg, ceny są już nowe
No właśnie tylko ze nigdzie na obrazku nie jest napisane że takie ceny przy 1kg :/
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2034
chwyt marketingowy
ONE AND ONLY
sorcik jeden z lepszych jaki miałem okazje badać. Tylko sniff 150-200mg. Trzyma dość długo, ponad godzinę. Co mnie zdziwiło 2, 3 a nawet 4 dorzutka tez robią robotę. Tolerka duża, ponad 2 miesiące przerwy od używek. Po 3 dniach działania i jedno dniowej przerwie wciąż czuć moc jeżeli się przesadzi jak chociażby ja to wiadomo ze na drugi dzień humor nie jest najlepszy ale z tym raczej każdy się liczy szczury mówią ze nic nie miało podlotu z tego co przez ost miesiące sporadycznie badali
To teraz moja opinia.
Po dobrze przespanej nocy Z rana zapodałem sobie w nosdrza 200mg sortu (około 20 min. ładuje się). Szczerze byłem bardzo zdziwiony efektami bo to nie było to co wcześniej miałem od innych Ven... Ten "pył" był inny/wyjątkowy, ładnie w krzesło mnie wbiło przed monitorem. Obraz lekko rozmyty, chill w umyśle nienachalna stymulacja, ogromna empatia. Brak chęci na dorzutki zazwyczaj korzystam z całości woreczka podczas seansów filmowych bądz na imprezie (1gr) ale tutaj zostało jeszcze 1/3 Serotonine mocno wyczuwa się, zaś dopamine przy wiekszej ilośći (300mg per oral) D2 - zostało pobudzone mocarno Żre nos jak wszystkie chlorki. Po niektórych 3CMC po 2/3 dniach następuje ogromne strucie organizmu (poty,lęki,problemy żołądkowe) - w tym wypadku zero jakichkolwiek negatywnych odczuć - życie toczyło się jakby nigdy nic Polecam
Po dobrze przespanej nocy Z rana zapodałem sobie w nosdrza 200mg sortu (około 20 min. ładuje się). Szczerze byłem bardzo zdziwiony efektami bo to nie było to co wcześniej miałem od innych Ven... Ten "pył" był inny/wyjątkowy, ładnie w krzesło mnie wbiło przed monitorem. Obraz lekko rozmyty, chill w umyśle nienachalna stymulacja, ogromna empatia. Brak chęci na dorzutki zazwyczaj korzystam z całości woreczka podczas seansów filmowych bądz na imprezie (1gr) ale tutaj zostało jeszcze 1/3 Serotonine mocno wyczuwa się, zaś dopamine przy wiekszej ilośći (300mg per oral) D2 - zostało pobudzone mocarno Żre nos jak wszystkie chlorki. Po niektórych 3CMC po 2/3 dniach następuje ogromne strucie organizmu (poty,lęki,problemy żołądkowe) - w tym wypadku zero jakichkolwiek negatywnych odczuć - życie toczyło się jakby nigdy nic Polecam
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2034
w środe 3CMC ICE ! kurwa ogień !
ONE AND ONLY
JAZDAAAAAAAAAAAAAAAA!
Ten ice to coś jeszcze innego jak micro? Bo zglupialem
ice kiedys byl, pozniej niby wracal ale tak na prawde od czasu bana w chinach nie wrocil nigdy. oby teraz bylo inaczej i oby to byl prawdziwy ice jak z przed lat
Nadzieja zawsze umiera ostatnia ale jak by wpadl taki sorcik jak w 16 czy 17 roku byl na stanie to biere kilo ^^
Donald_Tusk, assa, Predator wyjaśnił mi na ogólnym, że to nie ten dostawca, ale ponoć ma być kosa i w kryształach. Nie ma wyjście, trzeba będzie przetestować ;}
NIECH SIĘ DZIEJE!
SZYKUJCIE NOSKI,
PAN 3CMC ICE JEDZIEEE!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!