Ostatni post z poprzedniej strony:
Pittwar, a ile już czekasz na kontakt? Zwykle w ten sam dzień, czasami drugi dzień, z tego co widzę po opiniach, odpowiedzi w ten sam dzień, czasami na drugi dzień.3-CMC Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: sandheavens
3-CMC Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Zamówione i opłacone tydzień przed weekendem majowym jedna odp tydzień później że brak 3cmc i do dziś cisza
Zastanawiam się czy dostałem, rzeczywiście 3cmc, bo kolor bardziej w stronę 4cmc, w senscie duże grudy z jasno bązowymi odcieniem.
Speed lewo wyczuwalny, pozytywny na nastrój na plus ale bez szału.
Ale najdziwniejsze, że stestowałem przez noc prawie 3g !!
Miałem dłuższa przerwę od zabawek tego pokroju i jestem w szoku, że ten materiał jest tak mało wydajny albo coś jest nie tak.
Jak wielbiciel hexa/nepa zakładam, że 2-3 razy jest większe zapotrzebowanie w stosunku do wspomnianych wcześniej substancji, ale że aż tyle ??
Szanuję sandheavens, i jak do tej dostawy odczyniki wysoko oceniałem, (poza żółtym hexem) natomiast ten temat co dostałem, jest poniżej moich oczekiwań.
Oczywiście jest to moja subiektywna opinia dlatego fajnie by było jakby ktoś kto dostał ostanio ten odczynnik też zdał relacje, żeby porównać z tym co napisałem.
Co do kontaktu - oceniam 8/10 tym razem.
Czas wysłania i pakowanie 9/10.
Speed lewo wyczuwalny, pozytywny na nastrój na plus ale bez szału.
Ale najdziwniejsze, że stestowałem przez noc prawie 3g !!
Miałem dłuższa przerwę od zabawek tego pokroju i jestem w szoku, że ten materiał jest tak mało wydajny albo coś jest nie tak.
Jak wielbiciel hexa/nepa zakładam, że 2-3 razy jest większe zapotrzebowanie w stosunku do wspomnianych wcześniej substancji, ale że aż tyle ??
Szanuję sandheavens, i jak do tej dostawy odczyniki wysoko oceniałem, (poza żółtym hexem) natomiast ten temat co dostałem, jest poniżej moich oczekiwań.
Oczywiście jest to moja subiektywna opinia dlatego fajnie by było jakby ktoś kto dostał ostanio ten odczynnik też zdał relacje, żeby porównać z tym co napisałem.
Co do kontaktu - oceniam 8/10 tym razem.
Czas wysłania i pakowanie 9/10.

Całkiem możliwe bo wysłałem sporo kasy i sie okazało że trójki nie ma miałem propozycje dostać 4 za ale odmówiłem i czekam za 3
Dzesi Pinkman,
tez dostalem cos innego kolor szary , podobny cos do cementu . nawet z lekka mocniejszy niz trojeczka. tylko ze mokrawy.
mam nadzieje , ze trojeczka wroci
tez dostalem cos innego kolor szary , podobny cos do cementu . nawet z lekka mocniejszy niz trojeczka. tylko ze mokrawy.
mam nadzieje , ze trojeczka wroci
3cmc od sandheavens,.
![Obrazek]()
Dodano po 36 minutach :
3cmc w działaniu euforia lekki speedzik gryzie w kłamie,ale da się przywyknąć. Prima sort
Dodano po 36 minutach :
3cmc w działaniu euforia lekki speedzik gryzie w kłamie,ale da się przywyknąć. Prima sort

- Załączniki
-
- IMG_20210508_111302.jpg (4.7 MiB)
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Pakowanie kurwa zajebiste XD Już myślałem, że tego w środku nie ma
Jakość old school, az łezka poleciała.

Jakość old school, az łezka poleciała.

szkoda, że nie ma obecnie
A jak wróci oby był ten sort co teraz, bardzo dobry jakościowo klef 
0

0
gadal ktos z sandem? oby sort 3cmc sie nie zmienil

Ktoś sie kontaktował z v? kiedy nowy sort bo sie ciepło robi i melanzee!!
3 cmc bardzo dobre działanie występuje euforia,speed w tle ,sort bardzo dobry
gadalem z sandem bo tez chcialem pobrac wincyj , sort ma pojawic sie na dniach
Nowy Bung (batch) CYK
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
Dostałem w samplu przy zamówieniu 5g 4mmc i fake hashu w ilości ok 3,5g!
Dziękuje Sand, wygląd jak powyżej, JA PIERDOLE TOP3 jakie jadłem przebiło się przez analog 200mg robi mega dobrze do godzinki rush, wlos az deba, lezka poleci raczki sie poca i libido wyjebane. Ksiazkowa trójeczka!!

Najlepsze 3cmc jakie badałem, w ostatnim czasie.
Dziś testowane, działa pobudzająco, przyjemny speed ale nienachalny.
Obraz lekko się trzęsie, euforia w tle, libido wyjebało, aż moja musiała dociągnąć xD
Ostatni raz taki sort widziałem przed ustawą, jak stacjonarki jeszcze były.
Polać chemikowi!
Dodano po 2 minutach 15 sekundach:

Dziś testowane, działa pobudzająco, przyjemny speed ale nienachalny.
Obraz lekko się trzęsie, euforia w tle, libido wyjebało, aż moja musiała dociągnąć xD
Ostatni raz taki sort widziałem przed ustawą, jak stacjonarki jeszcze były.
Polać chemikowi!
Dodano po 2 minutach 15 sekundach:
Dodam, że mój wygląda identycznie tylko kamyczki większe.