Ostatni post z poprzedniej strony:
Kamileoo92, ja tez czekam chyba zamawialismy w tym samym czasie
Profil sklepu: sandheavens
Ostatni post z poprzedniej strony:
Kamileoo92, ja tez czekam chyba zamawialismy w tym samym czasieZamawiając pod koniec tygodnia nigdy paczki nie dostałem w środku tygodnia. Zawsze pod koniec tygodnia był kod. Więc nie pisz farmazonów. Bo 7 dni to jest ekspress, ale chyba na Syberii.
No chyba jaja sobie robisz. Minimum 5 dni roboczych od zamówienia. Zamawiałem we środkowy dzień tygodnia i dostałem po tygodniu w temże sam dzień. Łącznie daje to 7 dni, w tym 5 roboczych. Skończcie z tymi ekspresowymi przesyłkami bo to kurwa nieprawda. No chyba, że jesteś inaczej traktowany
Ta. Wszyscy. 7 dni kalendarzowych to minimum. Nie kieruj się opiniami tych co ciagle polecają. Ten kto ma korzyści zawsze będzie pisał w superlatywach.
I do not know what farmazon means, but I know that you are not saying that the package arrives in 2 days.
Wiadomość moderatora
Grozisz ludziom za pisanie prawdy, że paczki tak naprawdę nie są szybkie. Ogarnij się. Tutaj prywatne wojenki nikogo nie interesują. A definitywną prawdą jest to, że paczki nie są ekspresowe tylko minimum 5 cio dniowe.
Może i on jest pechowy, ale w świetle faktów także i ja.
Proszę się uspokoić - zarówno takBOnie, jak również Koreczek - nie sugerujemy gróźb, ani nie uspokajaj, w sposób sugerujący agresywne nastawienie - to wzbudza dodatkową agresję i niepotrzebne sytuacje.
Wiele ludzi pisze, że paki się nie mieszczą w czasie o którym piszesz! Więc jak tego inaczej nie nazwać jak farmazon? Ganiłeś Boss, za naganiactwo, a zachowujesz się jeszcze gorzej. Przy czym Boss, polecał i miał atrybut w postaci faktów. Ty się uciekasz do kłamstwa w tym co robisz. Ktoś się zasugeruje Twoim wpisem, że paczki są szybkie, a tak naprawdę to gówno prawda. Nie zmienia to nic w tym, że sorty są ok.
jak będziesz miała mi odwagę odpisać ze swojego prawdziwego konta to daj znać.BeTeCe pisze: ↑3 lata temuNo chyba jaja sobie robisz. Minimum 5 dni roboczych od zamówienia. Zamawiałem we środkowy dzień tygodnia i dostałem po tygodniu w temże sam dzień. Łącznie daje to 7 dni, w tym 5 roboczych. Skończcie z tymi ekspresowymi przesyłkami bo to kurwa nieprawda. No chyba, że jesteś inaczej traktowany![]()
![]()
![]()