Ostatni post z poprzedniej strony:
Ja dostałem inny sort niż zawsze nie biały a bursztynowy i czuć od niego czekolada3-CMC Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: sandheavens
3-CMC Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Zamawiałem 3cmc, a przyszło coś takiego, w dodatku opisane nieczytelnie. Co to w ogóle jest?? Kompletnie nie przypomina 3cmc
- Załączniki
-
- D16CD12F-93F5-4D38-93E1-1BBEA6094169.jpeg (121.16 KiB)
Dostałam 3cmc.
Tak się prezentuje
Tak się prezentuje
- Załączniki
-
- 8673A858-436E-4E92-B6F9-D2D15CED4F6E.jpeg (3.2 MiB)
Kurwa jakiś dramat tem brązowy sort co z tym zrobić jak to wysuszyć to nie działa !!!
zdechlyaniol, tak sort niestety się zmienił teraz są brązowawe drobne kryształki jak kolga wyżej napisał
Za aplikowałem ok 150mg , wystąpił speed i znaczna euforia , clearhead nie ma nie ogaru ,chęć robienia czego kolwiek, nawet spoko ten temat ,szkoda że to nie jest rasowa trójka ,jak poprzedni sort , ale kto co lubi. Jednym podejdzie drugim nie
Za aplikowałem ok 150mg , wystąpił speed i znaczna euforia , clearhead nie ma nie ogaru ,chęć robienia czego kolwiek, nawet spoko ten temat ,szkoda że to nie jest rasowa trójka ,jak poprzedni sort , ale kto co lubi. Jednym podejdzie drugim nie
Jeśli pomogłem zostaw lajka
Temat mokry i śmierdzi nawet przez samarkę. Sort robi robotę po prostu przez zanieczyszczenia. Troszkę szkoda że zamiast TOPowej trójki dostaliśmy trujke
- Załączniki
-
- obraz_2021-08-21_010749.png (511.15 KiB)
Dostałem dziś bardzo dziwną trójkę, mokra, brazową, kleista, niepodebna do poprzednich. Zapach intensywny jakby rybny
Oco chodzi???
Pierwsza bombka 250mg wleciała i po 10min 150 sniff. To było Ok. Kolejne ścieżki były bardziej speedujace niż euforyczne. I godzinę temu bombka 400mg i tak jak by brakowało pierdolniecia ogólnie spoko sort, spodziewałam się białych kryształów które były zachwalane na forum. Kolor brązowy, zapach bardzo intensywny mega oleisty. Jeśli tylko pojawi się poprzednia wersja to z pewnością zamówię Pozdro
No i gdzie ta wspaniała i polecana trójka? Po fotkach widać, że to jakieś gówno.
Widząc co żeście dostali ostatnio, to ciesze się że nie zdążyłęm zamówić tego czegoś. Trochę smutno że vendor obniża progi.
a co ze strona.mi nie wchodzi.wam tez nie dziala www.?