3-CMC Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis

Profil sklepu: sandheavens

Status:
Cre3zyy
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Cre3zyy » 3 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Piszę z myślą, że ktoś z forum mi pomożę, bądz podzieli się podobną sytuacją i jej wynikiem. A mianowicie:
W zeszłym tygodniu zamowilem paczkę u Państwa Sandów. Po otrzymaniu informacji, że mogę ją odebrać, z językiem na brodzie poleciałem ją wziąć. Niestety, ku mojemu zdumieniu, na ekranie Paczkomatu wyświetliła się informacja ,,Błąd autoryzacji". Koniec konców okazało się, że paczka została odebrana i to, o dziwo, w kompletnie innym województwie. Więc pytanie brzmi; być cierpliwym i czekać na odpowiedz na mailu, czy mogę juz liczyc się ze stratą $$?

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Autor tematu
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 3 lata temu

Cre3zyy, Pisałeś do Sanda w tej sprawie? Może jakiś błędny kod?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Cre3zyy
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Cre3zyy » 3 lata temu

Gandalf, Dzisiaj napisałem im maila. Znajomi nie mieli takiej sytuacji, także bardzo mnie to zaskoczyło i kazali się poradzić właśnie tutaj na forum. Mówili również, że na odpowiedz od sanda trzeba trochę poczekać, a jeśli pomylili kod i mogłem ją odebrać dzisiaj, no to jeśli odpowiedzą w niedziele i pozniej, paczka przepadnie. Nie wiem jak wygląda ich polityka zwrotów. Mam nadzieję, że zachowają się w porządku.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Autor tematu

Cre3zyy, jeśli przepradnie, nie przez Twój błąd, to na pewno się dogadasz na reship. ;) Don't worry
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
ondert
Szczur
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: ondert » 3 lata temu

RafalRK91 pisze:
3 lata temu
Poproszę o rzetelną recenzję odnośnie aktywności owej < 3 > :) Kolor nic nie mówi o odczynniku :) ale swoją drogą, podoba mi się taka wersja kolorystyczna , pasuje pod kolor moich oczu :twisted: :twisted:
pobieralem ostatnio 4cmc i wyglądała bardzo podobnie. Normalne to?

Status:
lek_na_syfa
Psychonauta
Newbie
Reputacja: 291

Nieprzeczytany post autor: lek_na_syfa » 3 lata temu

lek_na_syfa pisze:
3 lata temu
Edytuje - to co zrobiłeś, to bezczelna zagrywka. Użytkownik nie napisał takich zdań.
jak mógł nie napisać? przecież go zacytowałem z jego postu używająć opcji "Zacytuj". czyli według ciebie wymyśliłem jego wypowiedź i wkleiłem w pole cytatu?
skasowany przez ciebie cytat powstał tak samo jak ten wyżej (pozostawiony). nie kumam o co chodzi.
i sprawa techniczna - dlaczego cały czas automatycznie tłumaczy mi forum na EN nawet po kliknięciu na polska flagę?

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Autor tematu

lek_na_syfa pisze:
3 lata temu
jak mógł nie napisać?
Mógł nie napisać, gdyż zacytowałaś to jego słowa jako:
lek_na_syfa pisze:
3 lata temu
nie wiem skąd te negatywy - sklep powinień albo zmienić zdjęcie na stronie, albo informować nas na forum, że jest inny sort. najgorsze, że jedni dostają dobry a inni syfny.
Jako jego słowa, a jego słowami nie były. Wrócilem do postu, poprzez tę strzałeczkę, która prowadzi do postu zacytowanego i owe słowa nie istniały dosłownie.
Dlatego usunąłem dodany przez Ciebie kod, czyli

Kod: Zaznacz cały

[quote=UŻYTKOWNIK] TEKST [/quote]
Proszę, abyś tak nie robił. To manipulacja tekstowa.

Status:
m_b123
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: m_b123 » 3 lata temu

Jak obecny sort, jest chociaz troche podobny do tego bialego, ktory byl wysylany przez caly kwiecien (zamawialem na poczatku, w srodku i pod koniec kwietnia i zawsze byl ten sam swietny sort)?

Status:
Boskibombel
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Boskibombel
Reputacja: 117

Nieprzeczytany post autor: Boskibombel » 3 lata temu

m_b123, sort jest świetny idealny kryształ nie zamula super moc
0 zwał CUDO

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 254

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 3 lata temu

Przezroczysto/białe kryształki, sort bardzo dobry, paka odebrana pod koniec zeszlego tygodnia więc sort aktualny jest bardzo dobry.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
Boskibombel
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Boskibombel
Reputacja: 117

Nieprzeczytany post autor: Boskibombel » 3 lata temu

Obrazek

Dodano po 34 minutach 6 sekundach:
Obrazek
Załączniki
image.png
image.png (5.44 MiB)

Status:
ondert
Szczur
Newbie

Boskibombel, siema takie coś chciałbym właśnie teraz na stan🙂 kiedy to pobierales?

Status:
No_Spoko
Opiowrak
Awatar użytkownika
No_Spoko
Reputacja: 280

Nieprzeczytany post autor: No_Spoko » 3 lata temu

janosik1358, jedni dostali żółty jedni biały jak na zdjęciach Ja już z tego nic nie rozumiem 💁

Status:
MAT79
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 75

Nieprzeczytany post autor: MAT79 » 3 lata temu

Sand ma na stanie już normalne przezroczyste 3cmc ;)

Status:
ondert
Szczur
Newbie

MAT79, obyś miał rację🙂

Status:
Krucyfix
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Krucyfix » 3 lata temu

U mnie wysylka byla 2 tyg temu jeszcze nie doleciala. Zalapalem sie na ten przezroczysty czy a tem czarny?