Ostatni post z poprzedniej strony:
Drake90, predatorRC, podpinam się pod pytanie gdzie pisać w sprawie hurtu ?3-CMC WHITE CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
3-CMC WHITE CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Jest już na stronie dostępna możliwość złożenia zamówienia hurtowego
ONE AND ONLY
Ja pobierałem i na mnie nie działa , przerwę miałem 2 tyg
Moze ktos fote wrzucic i jakas krotka recke skrobnac ? Nie wierze w to, ze nikt nie zamawial, nikt nie dostal i nikt kurwa nawet nie sprobowal
Wypowie się ktoś coś? Warte uwagi?
This 3cmc works as it should. Fucks up your nose more than other 3cmc and burns more, so it's not the highest quality. However, for this price you can order it for sure, you can still Wash it if you wanna. If you wanna try it IV or similar without doing anything, there are better options. It's potent wigherway, no problem with oral dosing, nasal is okay too if you don't wanna do this for days.
kafa, photo ?kafa pisze: ↑2 lata temu
This 3cmc works as it should. Fucks up your nose more than other 3cmc and burns more, so it's not the highest quality. However, for this price you can order it for sure, you can still Wash it if you wanna. If you wanna try it IV or similar without doing anything, there are better options. It's potent wigherway, no problem with oral dosing, nasal is okay too if you don't wanna do this for days.
BIG OLD ICE może wróci niedługo
ONE AND ONLY
tez jestem ciekaw, jakies foty aktualnego batch'u i opinie albo chociaz jedna ale rzetelna by sie przydala, jak nic sie nie pojawi, to zrobie jakies zamowienie i dam znac osobiscie jak wpadnie mi to w lapy.
pzdr.
pzdr.
To niech wraca ale szybciej.
Od: Predator
Ilość Zamawiana: sampelek 2g z dobrego serduszka kosmity
Nazwa produktu: 3-CMC WHITE CRYSTAL
Wygląd produktu: (zabrudzenia itd.): małe lekko mleczne ale tak to przeźroczyste kamyczki
ROA: sniff
Czas działania: ciężko określić bo leciałem dosyć długo (może 3h?)
Miejsce na zdjęcia: niestety pozbyłem się materiału dowodowego po konsumpcji
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Zaaplikowano: 200mg
Profil działania: Idealny balans pomiędzy speedem oraz eufo po prostu 50/50, czysty umysł, libido na plus
Plusy:
+możliwe że jestem przećpany ale sniff jak na chlory był niewyczuwalny jedyne co się pojawiło to lekki spływ na który pomógł łyk coli
+Naprawdę czuć jakość w tym produkcie prawdziwy kosior wszystko się chce muzyka brzmi genialnie
Minusy:
-strzela pod kartą tak jakby ktoś stał na linii ognia mógłby zginąć
-lekki zjazd po ciągu
Ogólna ocena: Oceniam produkt 8/10 (generalnie nie przepadam za ketonami ale jestem w stanie docenić dobry sort)
Podsumowanie: Załóżcie okulary przeciw ochronne do kruszenia żeby sobie krzywdy nie zrobić i przygotujcie się na kupę perfekcyjnej dawki euforii wraz ze speedem oraz czystością umysłu, bardzo kusi żeby dorzucać, brak problemów z zaśnięciem już godzinę po skończeniu zabawy
Podsumowuję opinię.
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
Ilość Zamawiana: sampelek 2g z dobrego serduszka kosmity
Nazwa produktu: 3-CMC WHITE CRYSTAL
Wygląd produktu: (zabrudzenia itd.): małe lekko mleczne ale tak to przeźroczyste kamyczki
ROA: sniff
Czas działania: ciężko określić bo leciałem dosyć długo (może 3h?)
Miejsce na zdjęcia: niestety pozbyłem się materiału dowodowego po konsumpcji
!JEŚLI BĘDZIESZ MUSIAŁ WEJŚĆ W KONTAKT Z ODCZYNNIKIEM CHEMICZNYM ZALECA SIĘ ZROBIENIE WCZEŚNIEJ PRÓBY UCZULENIOWEJ!!
Zaaplikowano: 200mg
Profil działania: Idealny balans pomiędzy speedem oraz eufo po prostu 50/50, czysty umysł, libido na plus
Plusy:
+możliwe że jestem przećpany ale sniff jak na chlory był niewyczuwalny jedyne co się pojawiło to lekki spływ na który pomógł łyk coli
+Naprawdę czuć jakość w tym produkcie prawdziwy kosior wszystko się chce muzyka brzmi genialnie
Minusy:
-strzela pod kartą tak jakby ktoś stał na linii ognia mógłby zginąć
-lekki zjazd po ciągu
Ogólna ocena: Oceniam produkt 8/10 (generalnie nie przepadam za ketonami ale jestem w stanie docenić dobry sort)
Podsumowanie: Załóżcie okulary przeciw ochronne do kruszenia żeby sobie krzywdy nie zrobić i przygotujcie się na kupę perfekcyjnej dawki euforii wraz ze speedem oraz czystością umysłu, bardzo kusi żeby dorzucać, brak problemów z zaśnięciem już godzinę po skończeniu zabawy
Podsumowuję opinię.
TO, ŻE MÓJ SEN WYGLĄDAŁ W TEN SPOSÓB NIE ZNACZY, ŻE W TWOIM PRZYPADKU BĘDZIE TAK SAMO!
PROSZĘ MIEJ TO NA UWADZE, SZANUJ SWOJE ZDROWIE I PAMIĘTAJ, ŻE PRODUKTY RC NIE SĄ DO SPOŻYCIA!
uzupelniam powyzszy raport o zdjecie
tak wygladala lepsza czesc tego materialu, bylo tez troche miału
no wiesz ja zamówiłem tylko 1g i dostałem to co na zdjęciu możliwe że w pełnej krasie właśnie to wygląda w ten sposóbDonald_Tusk pisze: ↑2 lata temuuzupelniam powyzszy raport o zdjecie
Dodano po 44 sekundach:
Oj przepraszam pomyliłem się za dużo recek napisałem myślałem że ta odpowiedź odnosi się do innej
Dodano po 51 sekundach:
I dziękuje za uzupełnienie zdjęcia ja niestety pozbyłem się materiałów dowodowych od razu po konsumpcji