3-MeO-PCE - 3-Metoksyetycyklidyna

Grupa substancji psychoaktywnych (obejmująca także dysocjanty i delirianty) wywołujących zmiany percepcji, świadomości, sposobu myślenia oraz sposobu odczuwania emocji.
Status:
Bubu88
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Bubu88 » 7 lata temu

Obrazek
Nazwa IUPAC: N-ethyl-1-(3-methoxyphenyl)cyclohexanamine / N-etylo-1-(3-metoksyfenylo)cykloheksyloamina
SMILES: CCNC1(CCCCC1)c2cccc(OC)c2
CAS: N/N

3-MeO-PCE posiada wartość Ki 61 nM dla NMDA receptora, 115 nM dla serotoniny, 4519 nM dla σ1 receptora i 525 nM dla σ2 receptor. Czyli jest czymś więcej niż dysocjantem. Bardzo dobra substancja i mocna, niestety w naszym kraju już nielegalna. Dawka progowa wynosi 1 mg, a bardzo mocna 20mg.

Status:
MimoKozak777
Ssak
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: MimoKozak777 » 2 lata temu

Niedługo wpadnie na testy, widze że nic nie ma napisanego od 5 lat więc sie przydam :) takżę czekać i z fartem. a próbowałem wcześniej 3-ho-pcp , ale to nie to samo. Myśle nad jednym jak odmierzyć dawki nie mając wagi ale mając tego powiedzmy 200mg , rozdziele to na pol, i jeszcze raz na pol, i jeszcze raz na pol i wciagne nosem.
Tylko 3-meo-pce jest tak ciekawe ze donosowo , wchodzi szybciej, krocej trzyma, brane doustanie podobno dziala dluzej, mozna też palić.
Moje pytanie :D jak zapalić ten shit ?? Chętnie bym to zrobił ale nie mam pojęcia jak sie za to zabrać meth pipe i co? jak juz go mam , jaka zapalniczka podgrzewac co mam robić jak palić jebany proszeK :D
:smoke: :smoke: :smoke:

Status:
Zlodziej
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Zlodziej » 2 lata temu

Piekna rzzecz, sype szczypte dziala jak trzy piwka :D łatwo przedawkować to nie zabawka dla 3-cmc wyjadaczy tylko dla profesjonalistów :)

Status:
Zlodziej
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Zlodziej » 2 lata temu

Jesli ktos ma jakieis pytania prosze zadawać :D póki coś pamiętam :))) ale świetna substancja. przedawkowalem raz, obudzilem sie nic mi sie nie stalo to nie 3-ho-pcp ze idzie sie tym zabić :)
Moze nastepnym razem i.v ale boje sie troche.
Oczywiscie z mixem z kanna. ale z 3cmc tez mixowalem, i dziala lepiej niz benzo jak dla mnie zamaist snu
takie fajne halucynacje, przeszedlem do 6 rano taka fajna bania na zwale po 3cmc i tym, ale doczytalem ze 3 - meo - pce tez serotonine wypierdala :D probowalem zapalic nabilem dopka troche tego podpaliłem i cięzko a nikt mi tu nie dał rady jak mam palić to ścierwo . :E

Status:
M100
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 312

Nieprzeczytany post autor: M100 » 2 lata temu

Zlodziej
Normalnie palisz dokładniej vapyjesz .
Nie mam pipe to żarówka albo folia :)
Zwija w żeby i pieścisz płomień odleglosc musisz dopasować by się topiło a nie zjaralo od razy.
Bardzo tam nic nie poganiach bo to nie a pihp, że usypiesz 50mg i możesz poganiać się :D
Będzie dobre :)