3-MeO-PCE - 3-Metoksyetycyklidyna
Nazwa IUPAC: N-ethyl-1-(3-methoxyphenyl)cyclohexanamine / N-etylo-1-(3-metoksyfenylo)cykloheksyloamina
SMILES: CCNC1(CCCCC1)c2cccc(OC)c2
CAS: N/N
3-MeO-PCE posiada wartość Ki 61 nM dla NMDA receptora, 115 nM dla serotoniny, 4519 nM dla σ1 receptora i 525 nM dla σ2 receptor. Czyli jest czymś więcej niż dysocjantem. Bardzo dobra substancja i mocna, niestety w naszym kraju już nielegalna. Dawka progowa wynosi 1 mg, a bardzo mocna 20mg.
Niedługo wpadnie na testy, widze że nic nie ma napisanego od 5 lat więc sie przydam takżę czekać i z fartem. a próbowałem wcześniej 3-ho-pcp , ale to nie to samo. Myśle nad jednym jak odmierzyć dawki nie mając wagi ale mając tego powiedzmy 200mg , rozdziele to na pol, i jeszcze raz na pol, i jeszcze raz na pol i wciagne nosem.
Tylko 3-meo-pce jest tak ciekawe ze donosowo , wchodzi szybciej, krocej trzyma, brane doustanie podobno dziala dluzej, mozna też palić.
Moje pytanie jak zapalić ten shit ?? Chętnie bym to zrobił ale nie mam pojęcia jak sie za to zabrać meth pipe i co? jak juz go mam , jaka zapalniczka podgrzewac co mam robić jak palić jebany proszeK
Tylko 3-meo-pce jest tak ciekawe ze donosowo , wchodzi szybciej, krocej trzyma, brane doustanie podobno dziala dluzej, mozna też palić.
Moje pytanie jak zapalić ten shit ?? Chętnie bym to zrobił ale nie mam pojęcia jak sie za to zabrać meth pipe i co? jak juz go mam , jaka zapalniczka podgrzewac co mam robić jak palić jebany proszeK
Piekna rzzecz, sype szczypte dziala jak trzy piwka łatwo przedawkować to nie zabawka dla 3-cmc wyjadaczy tylko dla profesjonalistów
Jesli ktos ma jakieis pytania prosze zadawać póki coś pamiętam )) ale świetna substancja. przedawkowalem raz, obudzilem sie nic mi sie nie stalo to nie 3-ho-pcp ze idzie sie tym zabić
Moze nastepnym razem i.v ale boje sie troche.
Oczywiscie z mixem z kanna. ale z 3cmc tez mixowalem, i dziala lepiej niz benzo jak dla mnie zamaist snu
takie fajne halucynacje, przeszedlem do 6 rano taka fajna bania na zwale po 3cmc i tym, ale doczytalem ze 3 - meo - pce tez serotonine wypierdala probowalem zapalic nabilem dopka troche tego podpaliłem i cięzko a nikt mi tu nie dał rady jak mam palić to ścierwo .
Moze nastepnym razem i.v ale boje sie troche.
Oczywiscie z mixem z kanna. ale z 3cmc tez mixowalem, i dziala lepiej niz benzo jak dla mnie zamaist snu
takie fajne halucynacje, przeszedlem do 6 rano taka fajna bania na zwale po 3cmc i tym, ale doczytalem ze 3 - meo - pce tez serotonine wypierdala probowalem zapalic nabilem dopka troche tego podpaliłem i cięzko a nikt mi tu nie dał rady jak mam palić to ścierwo .
Zlodziej
Normalnie palisz dokładniej vapyjesz .
Nie mam pipe to żarówka albo folia
Zwija w żeby i pieścisz płomień odleglosc musisz dopasować by się topiło a nie zjaralo od razy.
Bardzo tam nic nie poganiach bo to nie a pihp, że usypiesz 50mg i możesz poganiać się
Normalnie palisz dokładniej vapyjesz .
Nie mam pipe to żarówka albo folia
Zwija w żeby i pieścisz płomień odleglosc musisz dopasować by się topiło a nie zjaralo od razy.
Bardzo tam nic nie poganiach bo to nie a pihp, że usypiesz 50mg i możesz poganiać się
Będzie dobre