3-MMC 150mg PELLETS Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie o 3-MMC 150mg PELLETS ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-MMC 150mg PELLETS from Predator-rc
3MMC 150MG PILL
Numer katalogowy: P007
Substancja: 3-MMC
IUPAC: 3-methylmethcathinone
3MMC 150MG PILL
Numer katalogowy: P007
Substancja: 3-MMC
IUPAC: 3-methylmethcathinone
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Leci do mnie, jak doleci zdam relację.
Albo tak trafiłem, ale faktycznie słabe.
2 zarzucone czyli 300mg i działanie niemal zerowe.
Te wcześniejsze pomarańczowe czy żółte gdzie było w jednej po 100mg to po zarzuceniu dwóch działanie było znacznie lepsze niż w tych nowych większych.
Te wcześniejsze pomarańczowe czy żółte gdzie było w jednej po 100mg to po zarzuceniu dwóch działanie było znacznie lepsze niż w tych nowych większych.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
Widać, że ktoś od nas musi zrobić testyjanosik1358 pisze: ↑4 lata temuAlbo tak trafiłem, ale faktycznie słabe.
ONE AND ONLY
predatorRC, w sensie takie prawdziwe, badanie zawartosci i ilosci?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Po *** spodziewam się nadania paki więc zobaczymy co w trawie piszczy
Po testach. Albo zmarnowałem temat na własne życzenie, albo jest uuu... cieniutki. Tydzień wcześniej miałem przyjemność z 3 cmc (które przypominało czwórkę... jeśli to była 4 , to się zgadzałoby bo powszechnie wiadomo że "wymiata całą serotoninę" i potem trzeba długiej przerwy). W każdym razie wziąłem na testy 2 pillsy , i nastąpiło cos czego tygrysy nie lubią najbardziej czyli euforia już się zaczynała rozkręcać i angle dupa. Potem dorzuciłem resztę i tylko gały jak 5 zeta i ogólne efekty uboczne, niedosyt, wkurw...
Zależy ile tej 3 kfora przypominała 4 zjadłeś?
Jeśli sero wyczerpałeś to dzialanie bardzo znikowe powinno być albo wgl.
A jak zjadłeś 2 potem resztę czyli wicej niż 1 to masz efekt .
Człowiek uczy się na błędach cale życie.
Jeśli sero wyczerpałeś to dzialanie bardzo znikowe powinno być albo wgl.
A jak zjadłeś 2 potem resztę czyli wicej niż 1 to masz efekt .
Człowiek uczy się na błędach cale życie.
Ktoś coś wie czemu taka cisza ?
Ja jadłem, moim zdaniem ale również zdaniem nocy kolegów produkt jest co raz słabszy. Nie robi już tego bym na samym początku (testowane również przez czyste osoby, kurier nie miały kontaktu przez ostatnie miesiące). W dodatku zamiast naturalnego, zgodnego z tą substancją zapachu, śmierdzi apteką...
Dodano po 2 minutach 43 sekundach:
predatorRC, Zróbcie coś z tym materiałem bo jest cieniutki... Napewno cena nie jest adekwatna do jakości...
Dodano po 2 minutach 43 sekundach:
predatorRC, Zróbcie coś z tym materiałem bo jest cieniutki... Napewno cena nie jest adekwatna do jakości...
Ja zawsze łykam 3 i jest bomba. Jak to się mówi. Jak się wcześniej za dużo waliło i przerwa wynosi 2 tyg to nie poczujecie działania. Miałem 3 tyg temu więc wiem co mówię
- Załączniki
-
- IMG_20200930_190339.jpg (4.15 MiB)
Sory pomyliłem temat chciałem napisać w dziale 3mmc....OpalonyKrawat pisze: ↑4 lata temuJa zawsze łykam 3 i jest bomba. Jak to się mówi. Jak się wcześniej za dużo waliło i przerwa wynosi 2 tyg to nie poczujecie działania. Miałem 3 tyg temu więc wiem co mówię