Ostatni post z poprzedniej strony:
Przybysz, ten wczesniejszy sort 3MMC roznil sie wygladlem? byly sniezne "bryłki" rozkruszajace sie w reku, czy kryształy?3-MMC CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
- Status:
3-MMC CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
grudki białe kruszące się w palcach takie same jakie były zaraz po delegalu 4mmc . czyli najwspanialsze lata i wspomnienia z przed 7-8latKacprowskY pisze: ↑4 lata temuPrzybysz, ten wczesniejszy sort 3MMC roznil sie wygladlem? byly sniezne "bryłki" rozkruszajace sie w reku, czy kryształy?
Kurde szkoda, ze sort sie zmienil... Wlasnie tak jak pisales ten sort byl swietny i mega euforyczny.
by KacprowskY
- Status:
predek napisał mi ,że sort jest ciągle od tego samego chemika. chemik twierdzi ,ze nie zawsze sort musi byc -bialy i w postaci grud
3mmc jest na prawdę świetne u predatora a nie jakaś tam ala podróbka!
3mmc jak najbardziej działa podręcznikowo 10/10 ode mnie ! Polecam !
3mmc jak najbardziej działa podręcznikowo 10/10 ode mnie ! Polecam !
- Status:
Poprzedni sort-duże bryłki i łatwo się krusząceKacprowskY pisze: ↑4 lata temuPrzybysz, ten wczesniejszy sort 3MMC roznil sie wygladlem? byly sniezne "bryłki" rozkruszajace sie w reku, czy kryształy?
Ten post ma wysoką reputację.
Kolejna dostawa powinna być ponownie śnieżnobiała
ONE AND ONLY
Wcześniejszy był bialutkiego koloru jak śnieg, kryształy ale łatwo się kruszył bardzoKacprowskY pisze: ↑4 lata temuPrzybysz, ten wczesniejszy sort 3MMC roznil sie wygladlem? byly sniezne "bryłki" rozkruszajace sie w reku, czy kryształy?
Moje wypowiedzi, raporty, posty nie są prawdziwe a jedynie wytworami wyobraźni. Zaś udostępniane przeze mnie zdjęcia, nie są mojego autorstwa ! .
zobaczymy czy będzie to śnieżne takie dobre jak mówicie czy ten sam sort będzie
ważniak
ważniak