Ostatni post z poprzedniej strony:
no własnie co to za nowe?3-MMC CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
3-MMC CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Czy ktoś ma kontakt Z Vendorem? Chciałbym coś ogarnąć a tu... Lipa
I am after first test 3MMC Limited Edition and I must say, this is total BOMB!
Dose 300mg oral and after 30 min.
total euphory when I can't say:) Huge libido, music play perfect,wants to make contacts, it's just beautiful this condition lasts about an hour, then non-violent speed starts and the next hour the person is absolutely fine. the next day absolutely no side effects and I still feel great !!!
For me is total best product when I try! 12/10
https://i.imgur.com/qUduXgb.jpg
Dose 300mg oral and after 30 min.
total euphory when I can't say:) Huge libido, music play perfect,wants to make contacts, it's just beautiful this condition lasts about an hour, then non-violent speed starts and the next hour the person is absolutely fine. the next day absolutely no side effects and I still feel great !!!
For me is total best product when I try! 12/10
https://i.imgur.com/qUduXgb.jpg
- Status:
3mmc HCL Crystal od predatorRC, to moje ulubione 3mmc na rynku ....może na równi jedynie z jednym vendorem z poza forum z kraju tulipanów ale tam cenowo jest kosmiczna różnica (duzo drożej).
wybacza błędy naszego braku silnej woli ,a daje naprawdę fajne efekty...
oprócz clear head ,zajebistego humoru,euforii i libido wybacza moją zachłanność i brak umiaru.
Nie kara mnie tylko lekko upomina następnego dnia...
od kilku lat nie rezygnuje z tej opcji i zamawiam regularnie
tylko dla siebie i najbliższych bo jest zbyt dobre
polecam wszystkim.
wybacza błędy naszego braku silnej woli ,a daje naprawdę fajne efekty...
oprócz clear head ,zajebistego humoru,euforii i libido wybacza moją zachłanność i brak umiaru.
Nie kara mnie tylko lekko upomina następnego dnia...
od kilku lat nie rezygnuje z tej opcji i zamawiam regularnie
tylko dla siebie i najbliższych bo jest zbyt dobre
polecam wszystkim.
Halo, jak aktualnie z jakością i czystością?
Mistrzu PredziupredatorRC,
Proszę wytłumacz mi skąd tak kolosalne różnice w jakości. Miesiac temu dostałem taką rakietę że aż nogi się uginały teraz dostałem coś podobnego po czym jest tylko tło tej fazy, nie ma jebniecia. Coś działa ale znacznie słabiej. O co chodzi?
Proszę wytłumacz mi skąd tak kolosalne różnice w jakości. Miesiac temu dostałem taką rakietę że aż nogi się uginały teraz dostałem coś podobnego po czym jest tylko tło tej fazy, nie ma jebniecia. Coś działa ale znacznie słabiej. O co chodzi?
- Status:
może tolerka ? wypruta serotonina ?
Ja też otrzymałem inne mmc. Niż to które zawsze do mnie przylatywało. Przy badaniach zapach jakby benzyna/ropa. Mocno wchodzi na pikawe.
Clear head po 3mmc to ciekawe bardzo
Testowałem pelet i kryształ 3mmc który doleciał 3dni temu. Tak jak piszecie crystal wrzuca jedynie serducho na obroty i brakuje tego dopaminowego stanu. Natomiast pelet jak najbardziej dobrze się ładuje i wywołuje niezłą dopaminkę. w crystalu wygląda to tak jakby ktoś zapomniał dodać skłądnika X który robi całą robotę.
Z kiedy masz dostarczone ze cie z kapci wyrywa?
Według mnie to teraz nie warto zaopatrywac sie w wieksze ilosci tego odczynnika bo moze sie zdazyc tak jak mi ze przyjdzie tak jak pisza wyzej i u mnie z autopsji wielkie - G.
Poprostu przy zamowieniu innych odczynnikow trzeba to znowu wytestowac i najlepiej aby zrobil to ktos kto wyzej poinformowal ze produkt nie spelnia najwyzszej normy pierdolniecia w czerp. Po tym co dostalem ostatnio to normalnie jest clear head a tak nie powinno być po trójece
Po wielkim zawodzie na 4cmc od *KOGOŚ INNEGO*, które jak dla mnie to 4cec, zbadałem "3mmc" tak zwany, bo nazywanie tego, tamtym genialnym specyfikiem powinno być hmm hejtowane
Nietypowe działanie, jest aktywne, na pewno na świeży organizm radziłbym porządną dawkę(150sniff), bo pierwszy wywołuje burze i chęć do gadania, nawet podobnie jak przy starej trójce. Jednak szybko to spada, dorzutki mało dają, do tego łatwo załapać schizkę.
Libido podnosi mocno
Jeszcze nie próbowałem, ale myślę, że w odpowiednim momencie jedna bombka 0-2, 0-3 da najlepszy efekt.
Sort wydajny, lepiej nie przekraczać 0,5 , taki one shot.
Nietypowe działanie, jest aktywne, na pewno na świeży organizm radziłbym porządną dawkę(150sniff), bo pierwszy wywołuje burze i chęć do gadania, nawet podobnie jak przy starej trójce. Jednak szybko to spada, dorzutki mało dają, do tego łatwo załapać schizkę.
Libido podnosi mocno
Jeszcze nie próbowałem, ale myślę, że w odpowiednim momencie jedna bombka 0-2, 0-3 da najlepszy efekt.
Sort wydajny, lepiej nie przekraczać 0,5 , taki one shot.
Wiadomość moderatora
PO PIERWSZE CZYTAJ CZERWONE ZASADY WIDOCZNE POD POLEM PISANIA! Jedna z nich mówi:
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
PO DRUGIE - sprawdź swój post zanim go wyślesz, bo nikt takich śmieci na przyszłość nie będzie edytował...
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
PO DRUGIE - sprawdź swój post zanim go wyślesz, bo nikt takich śmieci na przyszłość nie będzie edytował...