3-MMC Louis Vuitton Katys-candys.vn - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: Katy
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 3-MMC Louis Vuitton ze sklepu Katys-candys.vn | In this topic, we write opinions and reviews about 3-MMC Louis Vuitton from Katys-candys.vn
- Załączniki
-
- 3-mmc-louis-vuitton.jpg (318.76 KiB)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Ooo super! Bankowo zamawiam!
Ja też się chyba skuszę, dawno nie miałem okazji próbować tej trójki
Jakieś opinie? Bo tak w ciemno średnio brać
Siemanko , uchyl rąbka tajemnicy jak policzysz za 300 g tego 3 MMC ?
Apcoagentnr743, takie rzeczy to na e-mail pisz
Właśnie zamówiłam te 3mmc Zobaczmy jak się zabawa potoczy
Et je pense en commander un. Mais je pense que je vais acheter en plus les pastilles 3MMC proposées.
Ja już po testach, polecam mocno.
Odczynnik ładuje się stopniowo żeby nagle przypierdzielić z grubej rury Polecam połączenie oral + sniff na wejściu wtedy jest najfajniej.
Wiadomo fajny nieogarek, lekka potliwość typowe działanie 3mmc. Libido up up up. Polecam
Moje powinno być już niebawem u mnie i powinnam sie wyrobić z testami w ten weekend
Ok widze że mój post był ostatni ale to nic.
To 3mmc wymiata! Do tej pory myślałam, że jestem fanką 3cmc ale to 3mmc jednak jest lepsze
Spędziliśmy ze swoim fantastyczny czas, libido jest gdzieś wyniesione na stratosfere
W głowie same przyjemne myśli a na ciele jest cieplutko. Wspaniały stan
10/10
To 3mmc wymiata! Do tej pory myślałam, że jestem fanką 3cmc ale to 3mmc jednak jest lepsze
Spędziliśmy ze swoim fantastyczny czas, libido jest gdzieś wyniesione na stratosfere
W głowie same przyjemne myśli a na ciele jest cieplutko. Wspaniały stan
10/10