Ostatni post z poprzedniej strony:
mbside, i work in construction (no way, a slavic man in construction? Wow) and there is a solvent used for treating wood that has that smell exactly. It brings me such joy3-MMC OLD CRYSTAL Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: ChemCentrum
3-MMC OLD CRYSTAL Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Odczynnik fajny 200mg lekkie szczyniecie i rozmazanie speed/euf 50/50 Czas lotu 1.2 h
Dawno nie testowałem takiego mmc
Szacunek za jakość
Dawno nie testowałem takiego mmc
Szacunek za jakość
Mam przerwę 5mies od RC i dragów. Ile zarzucić oral tego wynalazku żeby było zajebiście, ale nie zmiotło z planszy ?
Zależy jakie dawki brałeś wcześniej
Spore. Myślę żebyś od tak wielkich nie zaczynał. Połowę z tego zacznij a jak nie będziesz czuł satysfakcji to wal większe
3mmc trzyma wysoki poziom
Można zamawiać
Można zamawiać
Nie dam niestety zdjęcia ale jako stary wyjadacz prawdziwych smakołyków wypowiem się.
Będzie krótko a dla większości i kumatych będzie aż za dużo
( Jeżeli jest to samo co kilka miesięcy temu to POLECAM !! )
Od razu mówię nie zapycha ten sort nosa i to jest najważniejsze jeżeli chodzi o nasze nosy
Nie zamieniasz się w odkurzacz , więc potrzebujesz mniej żeby Twój nosek był zadowolny.
Byłem bardzo mile zaskoczony jego działaniem.
Najważniejsze libido bo o to chodzi właśnie w tym odczynniku.
Libido jest wysokie , faza na bzykanie wchodzi w banie i wystarczy kobieta przy Tobie i wtedy cała noc przed Wami. Dla mnie koniecznie musi być wysokie libido , wtedy czuje pełną radość a mój nosek jest wniebowzięty i tym się kieruje gdy nosek tyka 3mmc.
Ja za za czasów gdy było prawdziwe 3mmc LEGALNE więc myślę że wiem czego potrzebujecie
Bardzo źle reaguje na drugi dzień przy zjazdach gdy tykam byle czego a tutaj po 6 godz odstawienia było spoko , nadawałem się do pracy i nie było w moich oczach widać zjazdu ( a często to widać ) .
Mimo ceny zamówie jeszcze raz bo warto !
Pozdrawiam Prawdziwych wyjadaczy starej nielegalnej MEFY I 3mmc ..
Pamiętajcie z fartem ! Bądżcie nad tymi odczynikami niż odczynniki nad Wami !
Będzie krótko a dla większości i kumatych będzie aż za dużo
( Jeżeli jest to samo co kilka miesięcy temu to POLECAM !! )
Od razu mówię nie zapycha ten sort nosa i to jest najważniejsze jeżeli chodzi o nasze nosy
Nie zamieniasz się w odkurzacz , więc potrzebujesz mniej żeby Twój nosek był zadowolny.
Byłem bardzo mile zaskoczony jego działaniem.
Najważniejsze libido bo o to chodzi właśnie w tym odczynniku.
Libido jest wysokie , faza na bzykanie wchodzi w banie i wystarczy kobieta przy Tobie i wtedy cała noc przed Wami. Dla mnie koniecznie musi być wysokie libido , wtedy czuje pełną radość a mój nosek jest wniebowzięty i tym się kieruje gdy nosek tyka 3mmc.
Ja za za czasów gdy było prawdziwe 3mmc LEGALNE więc myślę że wiem czego potrzebujecie
Bardzo źle reaguje na drugi dzień przy zjazdach gdy tykam byle czego a tutaj po 6 godz odstawienia było spoko , nadawałem się do pracy i nie było w moich oczach widać zjazdu ( a często to widać ) .
Mimo ceny zamówie jeszcze raz bo warto !
Pozdrawiam Prawdziwych wyjadaczy starej nielegalnej MEFY I 3mmc ..
Pamiętajcie z fartem ! Bądżcie nad tymi odczynikami niż odczynniki nad Wami !
Ja również dołączam się do pytania. Kiedy wraca to cudowne 3mmc?