3cmc i 4cmc
3cmc i 4cmc
Witam. Dawno nie zamawiałem nic z neta długie lata ... Jak coś brałem z ulicy i chyba było to 3cmc z tego co wyczytałem, oni nawet nie wiedzą co sprzedają, nazywając wszytko tak samo . Szukam czegoś podobnego do 3mmc . Z tego co czytałem to 3cmc jest najbardziej podobne ,ale mnie 3mmc wpierdalalo w fotel tak jak piszecie o 4cmc teraz sam nie wiem co wybrać ... 3mmc waliłem oral często dodając snifa i było super . To coś z ulicy nie działa orlanie próbowałem kilka razy i lipa była . Napiszcie mi proszę Was co polecacie i jakie dawkowanie tylko takie z głową i sposób oral, snif może jedno i drugie , oraz z czym fajnie miksować 3cmc i 4cmc . Mam dosyć tego ulicznego syfu . Teraz nawet wujek władek jest chujowy . Kiedyś to był zajebisty jakieś 18 lat temu . Tak samo jak 3mmc , dobry pentedron , ethcat czy jakoś tak z dobrego sklepu to wymiatało wszytko ,nawet alfa pvp była do zniesienia haha jak kasy nie było to za parę gorszy jeden giet starczał na jakiś czas chyba że z jakiś kolekcjonerów ktoś coś miał to tam moc była o połowę mniejsza wszystkiego. Bardzo proszę o pomoc i opinię na temat chemcentrum mają przyzwoite ceny ,ale nie to co kiedyś było , teraz to ceny zwalają z nóg, raz drożej jest . podsumowując porszę o opinię na temat 3cmc i 4cmc ewentualnych miksach ,dawkowaniu i sposobie. Z góry dziękuję za pomoc .