Ostatni post z poprzedniej strony:
4mmc, startuj z tym. Jeżei będzie dobre i sprawdzone to będę stałym klientem3mmc dostępne w PL?
3mmc dostępne w PL?
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
3mmc dostępne w PL?
Projekt na przyszłość ? Już mogę zaoferować 3mmc,4cmc szkiełko
"Sam decydujesz o tym co robisz,
Ty ponosisz konsekwencje za swoje czyny,
Zastanów się dwa razy za nim podejmiesz nie przemyślana decyzję..."
3mmc dostępne w PL?
Zakladam ze jak polski sklep to bedzie chcial zrobic wała i zarobic na rodakach. Bedzie opychany w miare dobre 3 cmc jako 3 mmc. Cpuny z polski przyzwyczajone do gowno sortow beda piały z zachwytu a vendor troche zarobi i zamknie biznez z exit scamem po 3 miesiącach. Zachwycone cpunki beda dalej po zamknieciu zamawiać i czekać na swoje " rakiety" do usranej smierci. Popatrzcie na dzial predatora , zwinal sie miesiac temu a dalej jakies cisnieniowcy czekaja na paczke i sie kłócą jak ktoś im chce przemówić do rozsądku.
Wpis ma typ humorystyczno-sarkastyczny , jak masz sie pienić to nie odpowiadaj nic
Wpis ma typ humorystyczno-sarkastyczny , jak masz sie pienić to nie odpowiadaj nic
3mmc dostępne w PL?
Zapraszam priv..
3mmc dostępne w PL?
Jak większość osób... Brałbym niemiłosiernie
Dawki które podaję tak zadziałały na mnie,
Nie oznacza to że tak samo zadziałają na Ciebie.
Mogą być za duże!
Oczywiście wszystko mi się śniło...
Nie oznacza to że tak samo zadziałają na Ciebie.
Mogą być za duże!
Oczywiście wszystko mi się śniło...
3mmc dostępne w PL?
Mefedron nie istnieje. To legenda żeby ludzie kupowali chujowate cmc i mogli mówić ze to prawie jak mefedron i nie marudzić
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Nulla dies sine linea
3mmc dostępne w PL?
a jaki jest najlepszy jak sie nazywa kiedys mialem przezroczysty jak ryz wygladal i nie moge dostaw a jak sie zwal ktos wie jaki jest najlepszy jak sie nazywa
3mmc dostępne w PL?
pczasami, do lektury zapraszam, a jak nie masz chociaz podstawowej wiedzy to odpusc sobie...
3mmc dostępne w PL?
pczasami, tak jak napisał Nasz Szeryf - Mefedron (Czyli 4-MMC) nie istnieje, bo jest zbanowany w większości krajów, jak nie na całym świecie. Jeśli jednak chodzi o Metafedron (3-MMC), to są dwa sklepy, które aktualnie go mają, jednak w jednym z tych sklepów ludzie w większości narzekają z powodu braku pakunków, ale nie o tym temat, a ja sam mam w to głęboko wyjebane.
Drugi sklep, to ten z końcówką org.
Jednak w tym drugim za to, jakość podobno najsłabsza nie jest, ale mogłaby być lepsza. Nie mniej jednak, nic poza tym nie znajdziesz, bo reszta to metaklefedron, i choć dobrej jakości (3-cmc), to podjazdu do 3-mmc nie ma nazbyt dużego, więc ja bym polecił sprawdzić vendora z końcówką org, jeśli interesuje Cię metafedron.
Jednak oczywiście nikogo nie namawiam, ani nie zachęcam do próbowania i zażywania substancji psychoaktywnych, bo takie substancje to zuooo, samo zuo 99% czystości
Pozdro,
Gandalf!
Jednak w tym drugim za to, jakość podobno najsłabsza nie jest, ale mogłaby być lepsza. Nie mniej jednak, nic poza tym nie znajdziesz, bo reszta to metaklefedron, i choć dobrej jakości (3-cmc), to podjazdu do 3-mmc nie ma nazbyt dużego, więc ja bym polecił sprawdzić vendora z końcówką org, jeśli interesuje Cię metafedron.
Jednak oczywiście nikogo nie namawiam, ani nie zachęcam do próbowania i zażywania substancji psychoaktywnych, bo takie substancje to zuooo, samo zuo 99% czystości
Pozdro,
Gandalf!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
3mmc dostępne w PL?
To nie jest żadna legenda. Moim zdaniem krysztalowy, coś sobie ubzdurałęś, że mefedron nie istnieje. Sam go brałem kilkakrotnie i takiej fazy, euforii i nieogaru nie dał mi żaden odczynnik później, więc jeżeli nie był to mefedron, to napisz mi co to było Twoim zdaniem.krysztalowy pisze: ↑6 lata temuMefedron nie istnieje. To legenda żeby ludzie kupowali chujowate cmc i mogli mówić ze to prawie jak mefedron i nie marudzić
Gandalf, mefedron istnieje nadal, ale można go kupić tylko w darknecie, ale tam także trzeba uważać, bo część vendorów wciska tam zamiast mefedronu 4cmc, a nawet widziałem 4MPD jako mefedron. Jeżeli ktoś będzie chciał to kupi tam, ale za prawdziwy mefedron trzeba zapłacić około 50 Euro za gram, bardzo drogo, ale kto bogatemu zabroniGandalf pisze: ↑6 lata temupczasami, tak jak napisał Nasz Szeryf - Mefedron (Czyli 4-MMC) nie istnieje, bo jest zbanowany w większości krajów, jak nie na całym świecie. Jeśli jednak chodzi o Metafedron (3-MMC), to są dwa sklepy, które aktualnie go mają, jednak w jednym z tych sklepów ludzie w większości narzekają z powodu braku pakunków, ale nie o tym temat, a ja sam mam w to głęboko wyjebane.
Pozdro,
Gandalf!
Co do różnicy 3MMC a 3CMC to moim zdaniem nie ma aż tak wielkiej różnicy. Mam obecnie 3MMC od tego pierwszego vendora o którym piszesz, ale miałem już wcześniej inne i zażywałem jak było jeszcze legalne w PL. W moim subiektywnym odczuciu 3MMC od dobrego sortu 3CMC różni się tylko długością dziełania, tzn działa dłużej i nie szczypie w nos przy sniff, ot całą różnica. Cały profil działania, wejście, nieogar, empatia, euforia są w tych substancjach dokładnie te same.
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
3mmc dostępne w PL?
mss5mdc, Lekcja polskiego na dziś:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dowcip
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hiperbola_(teoria_literatury)
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dowcip
https://pl.wikipedia.org/wiki/Hiperbola_(teoria_literatury)
Sleep to dream tonight
Nulla dies sine linea
Nulla dies sine linea
3mmc dostępne w PL?
mss5mdc, W sumie masz rację z DarkNetem. NIe chciałem przytaczać ciemnych stron internetu, ale jeśli już przytoczyłeś, to ja bym odradził obu vendrorów, poczytać o vendorach na forum DM, i 3-mmc, lub 4-mmc na darknecie, a jeszcze lepiej jak się dobrze poszuka, to i od producenta się kupi taniej!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.