3mmc dostępne w PL?

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

4mmc, startuj z tym. Jeżei będzie dobre i sprawdzone to będę stałym klientem
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
Meedicus
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 84

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: Meedicus » 6 lata temu

Projekt na przyszłość ? Już mogę zaoferować 3mmc,4cmc szkiełko :D
Obrazek

"Sam decydujesz o tym co robisz,
Ty ponosisz konsekwencje za swoje czyny,
Zastanów się dwa razy za nim podejmiesz nie przemyślana decyzję..."

Status:
syluro
Ssak
Newbie
Reputacja: 15

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: syluro » 6 lata temu

Zakladam ze jak polski sklep to bedzie chcial zrobic wała i zarobic na rodakach. Bedzie opychany w miare dobre 3 cmc jako 3 mmc. Cpuny z polski przyzwyczajone do gowno sortow beda piały z zachwytu a vendor troche zarobi i zamknie biznez z exit scamem po 3 miesiącach. Zachwycone cpunki beda dalej po zamknieciu zamawiać i czekać na swoje " rakiety" do usranej smierci. Popatrzcie na dzial predatora , zwinal sie miesiac temu a dalej jakies cisnieniowcy czekaja na paczke i sie kłócą jak ktoś im chce przemówić do rozsądku.
Wpis ma typ humorystyczno-sarkastyczny , jak masz sie pienić to nie odpowiadaj nic :lol:

Status:
MrWilk
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 59

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: MrWilk » 6 lata temu

Boże tak :E

Status:
Meedicus
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

3mmc dostępne w PL?

Zapraszam priv..
Obrazek

Status:
Karpiszon
Blister
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 2

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: Karpiszon » 6 lata temu

Jak większość osób... Brałbym niemiłosiernie :thumbup: :twisted: :twisted: :twisted: :E
Dawki które podaję tak zadziałały na mnie,
Nie oznacza to że tak samo zadziałają na Ciebie.
Mogą być za duże!

Oczywiście wszystko mi się śniło...

Status:
MeFiuS
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 290

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: MeFiuS » 6 lata temu

Jestem też za :D
Wszystko Co Tu Pisze - To Moja Fantazja Science Fiction :roll:

Status:
norton89
Blister
Newbie
Reputacja: 0

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: norton89 » 6 lata temu

Też Brałbym ! Jakby coś było w łódzkim jestem chętny ! :)

Status:
pczasami
Dyletant
Newbie

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: pczasami » 6 lata temu

witajcie od pewnego czasu chce kupic mefedron i wie ktos albo pomogl mi ???

Status:
krysztalowy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Szeryf
Reputacja: 697

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: krysztalowy » 6 lata temu

Mefedron nie istnieje. To legenda żeby ludzie kupowali chujowate cmc i mogli mówić ze to prawie jak mefedron i nie marudzić
                                      Sleep to dream tonight
                    Fill the empty spaces that shadows left behind
             You and i will create a new world deep within our minds
Obrazek
Nulla dies sine linea

Status:
pczasami
Dyletant
Newbie

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: pczasami » 6 lata temu

a jaki jest najlepszy jak sie nazywa kiedys mialem przezroczysty jak ryz wygladal i nie moge dostaw a jak sie zwal ktos wie jaki jest najlepszy jak sie nazywa

Status:
Meedicus
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

3mmc dostępne w PL?

pczasami, do lektury zapraszam, a jak nie masz chociaz podstawowej wiedzy to odpusc sobie...
Obrazek

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 6 lata temu

pczasami, tak jak napisał Nasz Szeryf - Mefedron (Czyli 4-MMC) nie istnieje, bo jest zbanowany w większości krajów, jak nie na całym świecie. Jeśli jednak chodzi o Metafedron (3-MMC), to są dwa sklepy, które aktualnie go mają, jednak w jednym z tych sklepów ludzie w większości narzekają z powodu braku pakunków, ale nie o tym temat, a ja sam mam w to głęboko wyjebane.
Drugi sklep, to ten z końcówką org. ;)
Jednak w tym drugim za to, jakość podobno najsłabsza nie jest, ale mogłaby być lepsza. Nie mniej jednak, nic poza tym nie znajdziesz, bo reszta to metaklefedron, i choć dobrej jakości (3-cmc), to podjazdu do 3-mmc nie ma nazbyt dużego, więc ja bym polecił sprawdzić vendora z końcówką org, jeśli interesuje Cię metafedron.
Jednak oczywiście nikogo nie namawiam, ani nie zachęcam do próbowania i zażywania substancji psychoaktywnych, bo takie substancje to zuooo, samo zuo 99% czystości :lol:
Pozdro,
Gandalf! ;)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 6 lata temu

krysztalowy pisze:
6 lata temu
Mefedron nie istnieje. To legenda żeby ludzie kupowali chujowate cmc i mogli mówić ze to prawie jak mefedron i nie marudzić
To nie jest żadna legenda. Moim zdaniem krysztalowy, coś sobie ubzdurałęś, że mefedron nie istnieje. Sam go brałem kilkakrotnie i takiej fazy, euforii i nieogaru nie dał mi żaden odczynnik później, więc jeżeli nie był to mefedron, to napisz mi co to było Twoim zdaniem.
Gandalf pisze:
6 lata temu
pczasami, tak jak napisał Nasz Szeryf - Mefedron (Czyli 4-MMC) nie istnieje, bo jest zbanowany w większości krajów, jak nie na całym świecie. Jeśli jednak chodzi o Metafedron (3-MMC), to są dwa sklepy, które aktualnie go mają, jednak w jednym z tych sklepów ludzie w większości narzekają z powodu braku pakunków, ale nie o tym temat, a ja sam mam w to głęboko wyjebane.
Drugi sklep, to ten z końcówką org. ;)
Jednak w tym drugim za to, jakość podobno najsłabsza nie jest, ale mogłaby być lepsza. Nie mniej jednak, nic poza tym nie znajdziesz, bo reszta to metaklefedron, i choć dobrej jakości (3-cmc), to podjazdu do 3-mmc nie ma nazbyt dużego, więc ja bym polecił sprawdzić vendora z końcówką org, jeśli interesuje Cię metafedron.
Jednak oczywiście nikogo nie namawiam, ani nie zachęcam do próbowania i zażywania substancji psychoaktywnych, bo takie substancje to zuooo, samo zuo 99% czystości :lol:
Pozdro,
Gandalf! ;)
Gandalf, mefedron istnieje nadal, ale można go kupić tylko w darknecie, ale tam także trzeba uważać, bo część vendorów wciska tam zamiast mefedronu 4cmc, a nawet widziałem 4MPD jako mefedron. Jeżeli ktoś będzie chciał to kupi tam, ale za prawdziwy mefedron trzeba zapłacić około 50 Euro za gram, bardzo drogo, ale kto bogatemu zabroni ;)
Co do różnicy 3MMC a 3CMC to moim zdaniem nie ma aż tak wielkiej różnicy. Mam obecnie 3MMC od tego pierwszego vendora o którym piszesz, ale miałem już wcześniej inne i zażywałem jak było jeszcze legalne w PL. W moim subiektywnym odczuciu 3MMC od dobrego sortu 3CMC różni się tylko długością dziełania, tzn działa dłużej i nie szczypie w nos przy sniff, ot całą różnica. Cały profil działania, wejście, nieogar, empatia, euforia są w tych substancjach dokładnie te same.
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
krysztalowy
Dopaminator
Awatar użytkownika
Szeryf
Reputacja: 697

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: krysztalowy » 6 lata temu

Sleep to dream tonight
                    Fill the empty spaces that shadows left behind
             You and i will create a new world deep within our minds
Obrazek
Nulla dies sine linea

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

3mmc dostępne w PL?

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 6 lata temu

mss5mdc, W sumie masz rację z DarkNetem. NIe chciałem przytaczać ciemnych stron internetu, ale jeśli już przytoczyłeś, to ja bym odradził obu vendrorów, poczytać o vendorach na forum DM, i 3-mmc, lub 4-mmc na darknecie, a jeszcze lepiej jak się dobrze poszuka, to i od producenta się kupi taniej! :D
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.