Ostatni post z poprzedniej strony:
A jak z rakietami ?bo miałem trochę przerwy z tym vendorem ale z tego co pamiatam dolatywaly gołębie3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: 3mmc4cmc
3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Normalnie fruwaja i dolatuja, nic sie nie bac i zamawiac
Ten sprzedawca zawsze był bezpieczny i bez problemu zawsze paki dolatywaly więc nie ma czym się martwić:)
Na lajcie normalnie latają, jest tak jak zanim zrobiłeś sobie przerwę
Ja z dwa tygodnie temu zamawialem to normalnie dolecialo wszystko bez problemu
Mati89, też właśnie myślę czy zamawiać bardzo cenna dla mnie będzie twoja opinia czekam z niecierpliwością ! pisz odrazu jak przyjdzie możesz też wspomnieć jaki ma kolor bo jestem ciekaw czy biały czy żółty pozdro
acidtobase125, pewnie już dostał pakunek bo gdyby było coś nie tak to już by pisał:p
Dokładnie jak napisał malyksiaze, jak by coś było nie halo to pewnie już by zostało zgłoszone a tak to pewnie cisza bo się cieszy z zawartości haha
No solidny to nawet mało powiedziane, przecież tutaj nawet nie ma detalu więc to mówi samo za siebie
No nie bawią się w małe zamówienia i tyle Trochę szkoda bo ponoć jakość tutaj jest kozacka.
No na chłopski rozum dokładnie by tak byłoAmbasador95 pisze: ↑1 rok temuDokładnie jak napisał malyksiaze, jak by coś było nie halo to pewnie już by zostało zgłoszone a tak to pewnie cisza bo się cieszy z zawartości haha