Ostatni post z poprzedniej strony:
JosheMurinio ile razy nie zamawialem z tego sklepu i zawsze wszystko bylo bardzo dobrej jakosci. Ten sklep po prostu wie jak sie dobrze zabrac za gotowanie lub zaopatruje sie w dobrym miejscu tego w sumie nie wiem tak czy siak tutaj nigdy nie ma lipy wiec nie ma co sie martwic3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: 3mmc4cmc
3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
illuminati, jakość jest dobra ale 2mmc to nie ukrywam ze szit totalny , nikt tego nie chce , mam nadzieje że 2cmc będzie bardziej udanym zamiennikiem 3cmc
Mam ten sam problem, dla tego zapytałem o te 2cmc.mefapucharufa pisze: ↑1 rok temuilluminati, jakość jest dobra ale 2mmc to nie ukrywam ze szit totalny , nikt tego nie chce , mam nadzieje że 2cmc będzie bardziej udanym zamiennikiem 3cmc
Czemu szit? 2mmc jest trochę słabszy i trzeba go więcej przyjąć żeby dobrze odczuć tą substancję ale nie nazwałbym jej szitem...mefapucharufa pisze: ↑1 rok temuilluminati, jakość jest dobra ale 2mmc to nie ukrywam ze szit totalny , nikt tego nie chce , mam nadzieje że 2cmc będzie bardziej udanym zamiennikiem 3cmc
Czemu ja tam lubię 2mmc polecam zarzucić 250mg oralnie to zobaczysz jak fajniemefapucharufa pisze: ↑1 rok temuilluminati, jakość jest dobra ale 2mmc to nie ukrywam ze szit totalny , nikt tego nie chce , mam nadzieje że 2cmc będzie bardziej udanym zamiennikiem 3cmc
No właśnie bombkę sobie zrób i na pewno odczujesz działanie a jak nie to masz inne produkty do wyboru nikt ci nie każe tego 2mmc kupować
3mma wygląda ciekawie na zdjęciu. A na zapowiedziane 2cmc sam cierpliwie czekam.
Właśnie a próbował ktoś to 3mma? Jakoś wiele o tym nie słychać to pewnie szału nie robi ale nic nie mowie tylko sobie gdybam bo próbować nie próbowałem.
Bardzo szkoda, ale bądźmy dobrej myśli że 2cmc nam to zrekompensuje w pewnym stopniu.
Czy ktoś wie czemu sklep nie odpowiada na e-maile? Wysłałam pieniadze i od. 3dni żadnego odezewu a wysłałam email z potwierdzeniem. Dlaczego nie ma kontaktu?
Bez zbędnych zmartwień kolego, tak jak użytkownik wyżej napisał...
Każdy sklep tutaj jest pewniakiem więc nie ma co się obawiać.
A że czasami sobie ktoś zrobi krótką przerwę to przecież normalna sprawa...
Zawsze wszystko hula jak talala więc vendorzy zasługują na free-time od czasu do czasu.