Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam. Ile przeważnie leci do was gołąb?? Chodzi mi o znanego przewoźnika. Pozdro3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: 3mmc4cmc
3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Ten post ma wysoką reputację.
Hello, we wish you merry Christmas and happy new year.
Dziękujemy za życzenia i również życzymy wszystkiego co najlepsze.
Merry christmas and happy knew year.
I just placed an order for 3mma, excited to be able to do a TR here.
I just placed an order for 3mma, excited to be able to do a TR here.
Ja tam moge poczekac i 2 tyg, po prostu jak robie zakupy, to z odpowiednim wyprzedzeniem.
Zgadza się ich alfa to poezja najlepsza jaka paliłem polecam bardzo duże zbite fajne bryly
Pierwszy raz będę od nich zamawiał i mam trzy pytania:
- czy sklep jest w 100% pewny ?
- czy stealh paczek jest dobry ?
- czas dostawy ile wynosi ?
Interesują mnie tylko te produkty, które najlepiej mi schodzą czyli NEP, A-PIHP, EUTYLONE. Jak myślicie zamówić to (500g, 250g, 250g) na raz czy rozbić na więcej paczek? Szkoda, że nie ma już 3-CMC bo sprzedawało mi się najlepiej. Jest za to 2-CMC, ale nie wiem czy się przyjmie tam gdzie biegam.
Mam jeszcze pytanie do 3mmc4cmc, w sprawie tego 2-CMC. Czy dałoby do tego 1kg, który chcę zamówić dołożyć oczywiście odpłatnie pakiet 50g 2-CMC. Po prostu jakby to się przyjęło to byłbym skłonny zamawiać więcej.
Pozdrawiam, ziPPo_33
- czy sklep jest w 100% pewny ?
- czy stealh paczek jest dobry ?
- czas dostawy ile wynosi ?
Interesują mnie tylko te produkty, które najlepiej mi schodzą czyli NEP, A-PIHP, EUTYLONE. Jak myślicie zamówić to (500g, 250g, 250g) na raz czy rozbić na więcej paczek? Szkoda, że nie ma już 3-CMC bo sprzedawało mi się najlepiej. Jest za to 2-CMC, ale nie wiem czy się przyjmie tam gdzie biegam.
Mam jeszcze pytanie do 3mmc4cmc, w sprawie tego 2-CMC. Czy dałoby do tego 1kg, który chcę zamówić dołożyć oczywiście odpłatnie pakiet 50g 2-CMC. Po prostu jakby to się przyjęło to byłbym skłonny zamawiać więcej.
Pozdrawiam, ziPPo_33