Ostatni post z poprzedniej strony:
Będą solidne recenzje z fotkami. Bo mało tutaj takich. Napewno po recenzjach każdy będzie wiedział czy warto kupić czy nie. Bo akurat stymulanty to moja ulubiona dziedzina RC3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: 3mmc4cmc
3mmc4cmc.com - opinie i recenzje o sklepie
No i prawidłowo tak to powinno wyglądać.
Myślisz? Przecież hexen zawsze był lvl wyżej niż Nep jeśli chodzi o stymulacje
Też mam takie odczucie, że hexen raczej nie należy do chillowych stymulantów.
Tyle się mówi, że HEX-EN to jeden z najpodlejszych stimówslowburner pisze: ↑1 tydzień temuTeż mam takie odczucie, że hexen raczej nie należy do chillowych stymulantów.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Słuchaj, prawda jest taka, że nazywanie Hexenu chillowym to jak mówienie, że skok na bungee bez liny to relaksujący sport. To jest substancja, która wjeżdża z buta, robi sieczkę z dopaminy.
moonveil, dobre porównanie 
Też mam wrażenie, że określanie HEX-EN jako chillowego to trochę naciągane. U większości ludzi to raczej mocna stymulacja i gonitwa myśli niż jakiś relaks.

Też mam wrażenie, że określanie HEX-EN jako chillowego to trochę naciągane. U większości ludzi to raczej mocna stymulacja i gonitwa myśli niż jakiś relaks.
Paka doszła
Nie ważyłem ale myślę że 3-5g w każdym worku.
Apvp działa mocno vapo ale odrazu szybko schizuej. Ale mocno ma
Nep najlepszy jaki w życiu jadłem..petarda! Libido kosmos
Hexen o kurwa myślałem, że nie przebije Nepa a przebił go dość mocno . Konsystencja taka dziwna taki pozlepiany proch. Miękki. Ale ciężko potasować.
Zajebałem chyba z 80-100mg wyjebało mnie z butów.
Przy nich wszystkich apvp wypadło najsłabiej.
Myślę że zaszła pomyłka bo topi sie na pomarańczowo i strasznie gryzie po gardle. Reszta w odpowiednich tematach
Hexen o kurwa myślałem, że nie przebije Nepa a przebił go dość mocno . Konsystencja taka dziwna taki pozlepiany proch. Miękki. Ale ciężko potasować.
Myślę że zaszła pomyłka bo topi sie na pomarańczowo i strasznie gryzie po gardle. Reszta w odpowiednich tematach
No Hexen robi robotę to prawda.KingKong pisze: ↑4 dni temuPaka doszła
Wiedziałem ,że będziesz zaskoczony HexenemKing Kong pisze: ↑4 dni temuPaka doszła