Ostatni post z poprzedniej strony:
mbside, w sumie nie pomyślałem no ale nowicjusz też powinien wiedzieć że jak pierwsze spotkanie z rana substancja to trzeba się trzymać niższych dawek.4-CMC BROWN Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: ChemCentrum
4-CMC BROWN Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
tajemniczy27xx teoretycznie tak, ale gdyby tak było to by sytuacja na rynku była inna. Nie byłoby fali zgonów itp. a ten materiał ma moc i to konkretną.
tajemniczy27xx tu masz rację. A ten sort idealnie nadaje się do bomb
zapodane 100mg w bombce i 100 donosowo, piecze jak cholera az lezka poszla
po 2min sie cieplo zrobilo, pusty wzrok wpatrzony w sciane i siedzialem utopiony w fotelu przez dobra godzine sluchajac muzyki i nic nie robiac.
po godzinie okolo wjechala kolejna bombka 150mg i po 20min znowu pustoglowie jednak po dorzutce troche mniej jak po pierwszym cyklu.
sort jak najbardziej aktywny,mocna euforia klasyczna dla 4, polecam pobierac
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Ktoś ostatnio próbował tej 4? Nadal ten sam dobry sort ?
Zamówiony i testowany jakiś tydzień temu, był ten sam bursztynowy euforyczny (nawet bardzo) sort co od dłuższego czasu mają
slimak, zajebiście. Mam nadzieję, że sampel dostanę, bo prosiłem o losowe. Ale skoro mówisz że ciągle ten sam sort to obym go dostał. Jadę na weekend na domek to się przyda
Drugi raz już ta czwórkę wziąl szczur i jest zachwycony towar prima Sort jebanie po tym to jest coś nie do opisania nigdy szczur nie miał takich doznań i tak długo nocki zarwane ale uwaga mega uzależnia nie idzie się oderwać tak ciągnie do tego ze musisz worek wyzerować żeby wrócić na ziemie
Ktoś jakieś świeże opinie ma ? Ostatnio jak testowałem było bardzo dobre, a teraz ? Bath bez zmian ?
Oczywiście że tak. Ostatni raz jak miałem styczność z tą substancją od ChemCentrum, to atakowałem ją właśnie sniffem. Bardzo aktywna czwóreczka, momentalnie siadła dopaminowa faza, i pełno euforii. Polecam.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Jednakże lepszą drogą podania jest oral. Wtedy dopiero poznaje się moc tego materiału. Sniff działa to prawda, działa mocno bo to konkretny materiał, ale bombka dosłownie zwala z nógBendfellsTM pisze: ↑1 rok temuOczywiście że tak. Ostatni raz jak miałem styczność z tą substancją od ChemCentrum, to atakowałem ją właśnie sniffem. Bardzo aktywna czwóreczka, momentalnie siadła dopaminowa faza, i pełno euforii. Polecam.
Ktoś ostatnio próbował tematu? Dycha wzięta niedługo gołąb ląduje ciekaw jestem jak z jakością 🥴
Nie zawiedziesz się... zresztą jak zawsze u ChemCentrum. Ich każdy odczynnik jest najwyższej jakości. A jak bardzo zrobi zależy od Twojej tolerki