Ten post ma wysoką reputację.
Recka EL Damiano
Testowana substancja: 4cmc orange
Produkt od: Enzo-Chem
Ilość: 5g
Opis:
4cmc Orange to niesamowity szampon do włosów który wyczyści Ci dokładnie głowę i włosy. Sposób jego nakładania to Sniffy.
Pierwsza kropla na palec poleciała w ilości 0,12mg. Jest to mycie wstępne przygotowujące do dalszych etapów. Rozluźniony stan nastąpił po nie całych 5 minutach i trwał z jakieś 15minut.
Druga kropelka poleciała na włosy w ilości 0,15mg i czyściło je 20minut z uśmiechem na twarzy.
Trzecia kropla zapodania to 0,18mg i tutaj nastąpiło doskonałe umycie głowy i włosów. Euforia, miękkość, pluszowość, radość, rogal na ryju. Głowa odczuwała wszystkie pozytywne bodźce tego świata.
W Przedostatnim czwartym etapie mycia włosów stosujemy sposób Oral czyli wypijamy SzampejnSzampon rozpuszczony w szklance wody w dawce 0,31mg. Głowa jest tak dokładnie myta że podczas tego mycia prawie zasypiamy i odlatujemy do innej krainy, Lot w kosmos. Po powrocie do swojego ciała każdy dźwięk słyszanej muzyki to poezja, jest niesamowity. Po tak udanym myciu głowy i włosów który trwał 40minut można przejść do
Etapu piątego czyli Płukania sniffem
Jest to ostatni etap kończący moje mycie więc nalałem sobie na zakończenie 0,14mg tego cudownego szamponu 4cmc i cieszyłem się przyjemnym płukaniem.
Po udanej kąpieli polecam po tym wszystkim zapalić sobie na sen MRJ.
Pamiętajcie również aby po każdej fazie nawadniać się, szklaneczka wody.
Życze wszystkim również tak udanego mycia jak moje i zabawy z tym szaponem który, uważam powinien być normalnie sprzedawany w Aptekach
P. S >
Moje Odczucia, po drugim/trzecim sniffie byłem w stanie ocenić wyczuwalność speeda gdy kończyła się euforia.
Libido zerowe. Ciężki do zbicia przy pomocy MRJ ale to zapewne z powodu przewagi speeda względem eufo.
Trochę więcej wyjarane ale się udało i się zasnęło.
( moje porównanie 4cmc Orange VS Gold za około dwa tygodnie
)
==========================
Czy moja recenzja jest nudna jak flaki z olejem a może bardzo pomocna?
Dajcie znać w komentarzach
Pozdrawiam Vendora oraz wszystkich fanów czwóreczki ^^ I Love 4cmc