4-CMC PRIMA SORT TRANSPARENT *NEW BATCH* Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
- Status:
- Legendarny kosiarz ścieżek
- Autor tematu
- Reputacja: 2033
4-CMC PRIMA SORT TRANSPARENT *NEW BATCH* Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4-CMC PRIMA SORT TRANSPARENT *NEW BATCH* ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 4-CMC PPRIMA SORT TRANSPARENT *NEW BATCH* from Predator-rc
Siemanko
99% czystości
Siemanko
99% czystości
ONE AND ONLY
Mmm 4cmc dawno temu ostatni raz go oglądałem czy coś się zmieniło na lepsze czy gorsze ? Naszła mnie ochota żeby znowu go trochę pooglądać
zamowilem odrazu 20 bo wygląd mi przypomniał o starych czasach, Lecz jak dla mnie zwykła 4ka lepsza bo przebiła sort transparentu, Ale i tak warto pobierać ze względu na cene
hahaha, dzięki za info
Będzie opinia razem ze zdjęciem jak do mnie doleci Dopiero nowy batch wszedł na salony, więc próżno takiej szukać.
Dobra powiem tak, według mnie jest to chyba najlepsza czwórka na rynku, szczury twierdzą to samo.
Wcześniejszy rzut to były wielkie twarde przezroczyste kryształy, zapachu prawie że w ogóle nie było, a spływ był cholerny, działanie zajebiste i bez zwały.
Aktualny sort to bardzo dużo malutkich przezroczystych kryształków, wyglądają tak samo jak pokruszone te wielkie kryształy z wcześniejszego sortu, zapach taki sam, czyli prawie że brak zapachu
Spływ tak samo cholery jak był, działanie, według mnie i szczurów delikatnie słabsze niż było to w czerwcu
Ogólnie ocena 8.5/10.
Niby czwórkę powinno ładować się oralnie, ale sniff tutaj też wymiata.
Wcześniejszy rzut to były wielkie twarde przezroczyste kryształy, zapachu prawie że w ogóle nie było, a spływ był cholerny, działanie zajebiste i bez zwały.
Aktualny sort to bardzo dużo malutkich przezroczystych kryształków, wyglądają tak samo jak pokruszone te wielkie kryształy z wcześniejszego sortu, zapach taki sam, czyli prawie że brak zapachu
Spływ tak samo cholery jak był, działanie, według mnie i szczurów delikatnie słabsze niż było to w czerwcu
Ogólnie ocena 8.5/10.
Niby czwórkę powinno ładować się oralnie, ale sniff tutaj też wymiata.
- Załączniki
-
- transpoarent.jpg (43.77 KiB)
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
4cmc które bardziej euforyczne White Silver czy delux?
Zgadzam sie z kolega wyżej janosik1358, , aktualna 4 to naprawdę dobry towar
Testowałem chyba wszystkie i te w kolorze bursztynu robi robote.
A Jak chcesz byc mega zadowolony to wez sobie pomieszaj pol na pol z 3 cmc i bedziesz mial mieszanke idealna.
sort aktualny
140mg przyjete oral, po 30min juz czuc pierwsze efekty, sort jak najbardziej aktywny.
oceniam na
140mg przyjete oral, po 30min juz czuc pierwsze efekty, sort jak najbardziej aktywny.
oceniam na
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
typowe dla 4cmc bym powiedzial, mosc euforia, po dorzutce 150mg wgniata w fotel, caly efekt trwa jakies 2-3h, potem zostaje lekki zmul i taki delikatny nieogar w oczach
Dodano po 27 sekundach:
qwerty123,
Dodano po 27 sekundach:
qwerty123,
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Gołąb wylądował.
Sort z tej przesyłki nie testowany, lecz jest to dokładnie to samo, co 2 tygodnie temu, a 2 tygodnie temu wrzuciłem tutaj dokładniejsza opinię(strona wstecz), więc wrzucam tylko fotkę, oraz mogę coś wyskrobać co rzuciło się w oczy.
-Jeden 16 gramowy kamień
-kamienie są miękkie, kruszą się w rękach, sort z czerwca/lipca był mega twardy, szczury młotkami rozbijali.
Szczury twierdzą że git
Sort z tej przesyłki nie testowany, lecz jest to dokładnie to samo, co 2 tygodnie temu, a 2 tygodnie temu wrzuciłem tutaj dokładniejsza opinię(strona wstecz), więc wrzucam tylko fotkę, oraz mogę coś wyskrobać co rzuciło się w oczy.
-Jeden 16 gramowy kamień
-kamienie są miękkie, kruszą się w rękach, sort z czerwca/lipca był mega twardy, szczury młotkami rozbijali.
Szczury twierdzą że git
- Załączniki
-
- IMG_20190930_125216.jpg (57.64 KiB)
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.