Ostatni post z poprzedniej strony:
HejTo ja dodam kilka słów od siebie ,odebrałem rakietę przed chwilą ,zdecydowałem się na ten odczynnik dawno żadnej czwórki nie jadłem ,wcześniej trójeczkę pobierałem od sanda ale ta obecna jakoś mnie nie przekonuję czekam na lepszy sort , mniejsza o to.
Wygląd i zapach trochę mnie przestraszył , jasno szaro-brązowawe kryształki , mocno śmierdzące, jakby mokre takie oleiste trochę. Ale stwierdziłem że już przyszło to trzeba z testować
Poszła pierwsza linia na ok 200mg sniffem ,wagi nie mam to nie powiem dokładnie.
Pogoniło mnie na kibel co jest normalne przy tego typu substancjach, zrobiło się ciepło przyjemnie
nagle lekki nie ogar zaburzenie widzenia ale takie przyjemnie ,nie taki rozpidziej jak to bywa przy nie których czwórkach ze nie możesz się podnieść po chwile euforia ,chęć na muzyke ,fajne przyjemnie rozkminy w głowie chęć napisania recenzji czyli owego postu Całość trzymałam może z 20-30min mam sporą tolerkę i w wekend ubiegły przerobiłem 5g 3cmc więc nie jestem jeszcze dobrze zregenerowany.
Przy sobocie sprawdzę drogę per oral. Bo wiadomo czwórka to czwórka per japa klepie najlepiej