4-MeO-PCP Metoksydyna
4-MeO-PCP Metoksydyna
[g]https://uplo.wk.org/wkp/coons/0/0/4-thoxyphncycln.png[/g]
1-[1-(4-toksyfnylo)cyklohksylo]ppryyn
Dysocjnt (NMDA gonst) posjący 70% sły PCP.
Połączn z 4-HO-MET, wnlfksyną, olnzpną, lorzp czy hyroksyzyną oż zkończyć sę śrcą.
Aftrglow brzo obry (fkt ntyprsyjny), jnk jst tż slny styulnt nstwc sę n nprzspn nocy.
Okljn, orlnn brzo uż.
1-[1-(4-toksyfnylo)cyklohksylo]ppryyn
Dysocjnt (NMDA gonst) posjący 70% sły PCP.
Połączn z 4-HO-MET, wnlfksyną, olnzpną, lorzp czy hyroksyzyną oż zkończyć sę śrcą.
Aftrglow brzo obry (fkt ntyprsyjny), jnk jst tż slny styulnt nstwc sę n nprzspn nocy.
Okljn, orlnn brzo uż.
4-MeO-PCP Metoksydyna
Bardzo mocne, afterglow to nie tylko efekt antydepresyjny ale odrealnienie, depersonalizacja, robowalk itp.
Nawet po dwóch dniach po przyjęciu, wzięcie alprazolamu w dawce 2mg prawie mnie wysłało na tamten świat , jest to możliwe ?
sama substancja jest bardzo mocna, dysocjacja przeogromna. połączenie z tryptaminami działa w ten "dziwny" sposób.
Link do Wikipedii (ENG):
https://en.wikipedia.org/wiki/4-MeO-PCP
Nawet po dwóch dniach po przyjęciu, wzięcie alprazolamu w dawce 2mg prawie mnie wysłało na tamten świat , jest to możliwe ?
sama substancja jest bardzo mocna, dysocjacja przeogromna. połączenie z tryptaminami działa w ten "dziwny" sposób.
Link do Wikipedii (ENG):
https://en.wikipedia.org/wiki/4-MeO-PCP
4-MeO-PCP Metoksydyna
mniej dysocjacji niż w reszcie rodziny , i dzialaniem blizej 4 meo do fencyklidyny
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
4-MeO-PCP Metoksydyna
nie zgodzę się że jest mniej dysocjacyjny, od demoona robi taki pogrom dyso że to masakra. polecam każdemu.
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
4-MeO-PCP Metoksydyna
Temat stary.
Ale ciekawi mnie ta substancja.
Miałem podejście w początkach przygód. Było ostro
Chętnie bym porównał teraz.
Ktoś słyszał o jakimś sklepie, co to jeszcze ma?
Moje wstępne rozpoznanie dało niestety negatywny wynik.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
4-MeO-PCP Metoksydyna
Tak, niemiecki rc-king i jeszcze jakaś angielska strona poza tym chiny No i demoon z pieniędzmi ojebanych ludziOomAmee pisze:Temat stary.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
4-MeO-PCP Metoksydyna
tryptodyso
To trzeba podrzucić temat tym wszystkim vendorom, co się dopytują o pozycje do oferty.
Jak zbierasz punkty na turniej, to możesz powrzucać.
Jak nie to ja powrzucam.
Masz dwie godziny. Czas start
To trzeba podrzucić temat tym wszystkim vendorom, co się dopytują o pozycje do oferty.
Jak nie to ja powrzucam.
A po burzy spokój
A po burzy spokój
4-MeO-PCP Metoksydyna
Ależ proszę Cię bardzo, dopisałemOomAmee pisze:tryptodyso
Jak nie to ja powrzucam.
ps.Chciałbym, żeby w końcu jakiś Vendor postawił na dobre PSAJKO I DYSO.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
4-MeO-PCP Metoksydyna
No dokładnie.
Ile można żreć te trójki i czwórki.
Ile można żreć te trójki i czwórki.
A po burzy spokój
A po burzy spokój
- Status:
4-MeO-PCP Metoksydyna
A nie można ich sobie odmówić? Nie jestem pewien czy demonowe 4-meo nim było. Po 60mg oral miałem najsilniejszy dyso lot ever. Chemiczne samadhi, które zmieniło moje postrzeganie świata na zawsze. Chodziły słuchy że to mogło być 3-meo lub jeszcze chuj wi co innego. Tak czy siak brałbym