Ostatni post z poprzedniej strony:
Zaplikowane 220mg sniff i nic od 10 lat nie zamiotło tak jak ten odczynnik. faza bardziej kanapowa, ale niesamowita. Nie ma ogromnego cisniena na dorzutkę, ale na wszelki wypadek ratowałem się benzo. Polecam wszystkim4-MMC ANALOG OLD CRYSTAL Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: ChemCentrum
4-MMC ANALOG OLD CRYSTAL Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Jest po tym speed czy tylko eufo ?
Siema,
Zamówiłem sobie to razem z 3 cmc ice, myślicie że to będzie dobre połączenie? Jak to najlepiej testować w jakiej kolejności?
Zamówiłem sobie to razem z 3 cmc ice, myślicie że to będzie dobre połączenie? Jak to najlepiej testować w jakiej kolejności?
Rapax, na pewno stestuj najpierw 4m a cmc zostaw na później, najlepiej na inne posiedzenie.
Nie wiadomo co siedzi w tym analogu, więc łączenie niewskazane. Czysto teoretycznie mogą dobrze współgrać bo jedno to głównie euforyk a drugie mocniej speedowe.
Nie wiadomo co siedzi w tym analogu, więc łączenie niewskazane. Czysto teoretycznie mogą dobrze współgrać bo jedno to głównie euforyk a drugie mocniej speedowe.
kkkaaarrr, niestety ale jak szczur testuje to do końca, wszystko co ma pod ręką. Robi to raz na kilka miesięcy ale konkretnie po 10g w około 48 godzin, oral 75% i sniff 25%. Wcześniej się prowadzi wzorowo ale ogólnie to po%#ana akcja.
Stwierdził że euforyk jakim jest 4 mmc + 3 cmc speedujące będzie dobrym połączeniem, fajnie się uzupełnią ale nie jestem do końca pewny i będę wdzięczny za każda opinie. Czyli powinno być ok?
Stwierdził że euforyk jakim jest 4 mmc + 3 cmc speedujące będzie dobrym połączeniem, fajnie się uzupełnią ale nie jestem do końca pewny i będę wdzięczny za każda opinie. Czyli powinno być ok?
Is it possible to consume it i.v. or what is the best way?
Dziwne. Sniff jako tako działa, nawet 100 mg wystrzeliło ładnie ale na tak 10 minut tylko, 200/300 już lepiej. Natomiast jednego dnia dałem bombkę 300mg i nic. Drugiego 400 i nic No cóż ... na każdego inaczej.
Zamówiłem 5 na próbę zbadamy to cudo
Ciekawy temat, kruchość i zapach podobny do 3mmc. Snif 200mg robi wrażenie. Euro/speed 75/25
Działanie po ok 5 min, lekki oczopląs, nieogar i nagle uderzenie falą ciepła i przyjemności. Można chatę posprzątać, przy tym świetnie się bawiąc
Działanie ok godziny od podania. Zjazd niezauważalny. Elo
Działanie po ok 5 min, lekki oczopląs, nieogar i nagle uderzenie falą ciepła i przyjemności. Można chatę posprzątać, przy tym świetnie się bawiąc
Działanie ok godziny od podania. Zjazd niezauważalny. Elo
Czyli po tym jest znacznie mniejsza euforia niż po 4cmc?Po 4cmc człowiek by tylko leżał i rozkoszował się euforia i ciepełkiem
Czy siada na gardełko jak 3mmc ? Czy jest podobne do mmc ? Proszę o info
Czy mozna prosić o zdjęcie aktualnego sortu?
Aktualną fotografię możesz zobaczyć na stronie naszego sklepu. Jest to niezmiennie ten sam batch.
Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada Chemcentrum.nl
- Załączniki
-
- 4-mmc-analog-old-crystal.jpg (305.91 KiB)
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
hello, what is the difference between 4 mmc et 3 cmc please ?