Ostatni post z poprzedniej strony:
slimak, ja się spodziewam turbo empati, rozlania euforii po całym ciele. I fajnie jak skakanie obrazu wystąpi4-MMC ANALOG WHITE Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: ChemCentrum
4-MMC ANALOG WHITE Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
W sumie to mam podobną wije przyszłych doznań
No to jest to działanie odbiegające od mefedronu
A kto powiedział że to działa jak mefedron?
Dodano po 2 minutach 43 sekundach:
Mefe waliłem kilka razy i to co oni mają jest najbliższe jej, choć podobne jak dla mnie w max 50% to i tak jest to bardzo zajebisty materiał
Zbliżone jest, ale to nigdy nie będzie to samo, mimo to zapewniam Cie ze będziesz zadowolony z zakupu bo materiał jest zajebistyCiemnoksieznik pisze: ↑1 rok temumbside, no jeśli coś jest nazwane "4-MMC Analog" to sugerowałoby, że działaniem będzie zbliżone do oryginalnego mefa.
Never tried 4mmc, is this closer than 4mmc analog old crystal?mbside pisze: ↑1 rok temuZbliżone jest, ale to nigdy nie będzie to samo, mimo to zapewniam Cie ze będziesz zadowolony z zakupu bo materiał jest zajebistyCiemnoksieznik pisze: ↑1 rok temumbside, no jeśli coś jest nazwane "4-MMC Analog" to sugerowałoby, że działaniem będzie zbliżone do oryginalnego mefa.
Działanie jest bardzo zbliżone do oryginału. Będziesz zadowolonyMglaKurva pisze: ↑1 rok temuNever tried 4mmc, is this closer than 4mmc analog old crystal?mbside pisze: ↑1 rok temuZbliżone jest, ale to nigdy nie będzie to samo, mimo to zapewniam Cie ze będziesz zadowolony z zakupu bo materiał jest zajebistyCiemnoksieznik pisze: ↑1 rok temumbside, no jeśli coś jest nazwane "4-MMC Analog" to sugerowałoby, że działaniem będzie zbliżone do oryginalnego mefa.
And if you had to choose between Old Analog and this Analog? Both look promising and I’m tempted to get both but I know that ends 🥴🥴🥴
Szczerze mówiąc to ciężko wybrać. Próbowałem obu(solo i w mikse ze sobą )i są zajebiste. White ma w sobie więcej speeda a w drugim przeważa euforia. Wybór należy do Ciebie a od siebie mogę Ci zasugerować zakup obu.
mbside, Ty próbowałeś więc może mi odpowiesz, bo nikt się jeszcze do tego nie odniósł:
Jak długo działają dorzutki?
Testowałem kilkukrotnie analog OLD i zauważyłem dosyć szybki spadek mocy po kilku h, mimo zwiększania dawek (sniff). Ciekawi mnie, czy podobnie wygląda sytuacja z WHITE.
Testowałem kilkukrotnie analog OLD i zauważyłem dosyć szybki spadek mocy po kilku h, mimo zwiększania dawek (sniff). Ciekawi mnie, czy podobnie wygląda sytuacja z WHITE.
Najpierw przetestowałem substancje solo, dwie wrzuty z każdego a potem wymieszałem je ze sobą i wrzuty z mixa robiły grubo.kkkaaarrr pisze: ↑1 rok temumbside, Ty próbowałeś więc może mi odpowiesz, bo nikt się jeszcze do tego nie odniósł:
Ziomi, to że to nie kanapowiec już wiem, co mnie zresztą bardzo cieszy.
Jak z libido po tym ???
Pozdro
Jak z libido po tym ???
Pozdro