4-MMC LUX ANALOG Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: ChemCentrum
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4-MMC LUX ANALOG ze sklepu Chemcentrum.nl | In this topic, we write opinions and reviews about 4-MMC LUX ANALOG from Chemcentrum.nl
- Załączniki
-
- 4-mmc-lux-analog.jpg (350.43 KiB)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
O ja pierdole cóż to jest! Tóż to wygląda jak najlepsze sorty z dawnych lat! ZAMAWIAM TO W TYM MOMENCIE!
Wygląda bardzo ciekawie, jako, że na ten moment u mnie pauza to czekam na Wasze opinie
Wygląda tak że sie wierzyc nie chce czekam na pierwsze opinie to może być kurna hit a chyba jeszcze nigdy tak nie powiedziałem po samym wygladzie starsi forumowicze przyznaja mi racje...
Jeśli jakość będzie tak dobra jak cena to chapeau bas
Takové krystaly jsem viděl už velmi dlouho. Myslím, že už v roce 2010, kdy se dalo koupit poslední kvalitní zboží. Vypadá to fantasticky. Po takovém materiálu byla celá Plzeň moje. Velmi zajímavě vypadající. 120€ / 10g je velmi dobrá cena. Doufám, že tento analog je to, co hledám.
I ordered, hopefully payment was correct. I'll let you guys know if i received it and how the euphoria and all that is
Od kilku dni się zastanawiałem co wziąć z chemcentrum, nigdy wcześniej tam nie brałem i przedwczoraj jak już miałem w koszyku towar i miało iść zamówienie to akurat to dodali, bez zastanowienia była podmiana w koszyku, bo dawno nie widziałem tak ciekawego sortu. No i ten opis. Miałem rok przerwy, powinno być dobrze, jak przetestuję dam znać czy warto.
Bierz w ciemno. Ich asortyment jest najlepszy na rynkukriska pisze: ↑1 rok temuOd kilku dni się zastanawiałem co wziąć z chemcentrum, nigdy wcześniej tam nie brałem i przedwczoraj jak już miałem w koszyku towar i miało iść zamówienie to akurat to dodali, bez zastanowienia była podmiana w koszyku, bo dawno nie widziałem tak ciekawego sortu. No i ten opis. Miałem rok przerwy, powinno być dobrze, jak przetestuję dam znać czy warto.
Hejka czy ktoś już testował i może napisać co i jak?
Marcheweczka, przecież sort wleciał na stronę w ten weekend - trzeba czekać na recenzje. Najwcześniej przed kolejnym weekendem się pojawią.
Chyba też się skuszę na te igły, zwłaszcza, że cena jest nader atrakcyjna.
Chyba też się skuszę na te igły, zwłaszcza, że cena jest nader atrakcyjna.
Marcheweczka, To jest chyba od 2 dni na sklepie dopiero więc raczej nikt nie jadł tego jeszcze.
No właśnie super to wyglada i jestem mega ciekawa! Chyba sama się skuszę
Wygląda jak prawdziwy mef... dosłownie. Śmiało zamawiaj i napisz recenzjęMarcheweczka pisze: ↑1 rok temuNo właśnie super to wyglada i jestem mega ciekawa! Chyba sama się skuszę