Ostatni post z poprzedniej strony:
normalnie jak sama nazwa mówi lux jest ,będziesz zadowolony sniff jak najbardziej trzyma poziom
Profil sklepu: ChemCentrum
Ostatni post z poprzedniej strony:
normalnie jak sama nazwa mówi lux jest ,będziesz zadowolony sniff jak najbardziej trzyma poziom
W obydwu przypadkach nie musisz się martwić, i śmiało możesz zarzucić obydwie te substancje donosowo. Pamiętaj jednak, że to nie jest wcale tak, że gdy bierzesz coś sniffem, to żołądek nie dostaje wtedy po dupie. O nie nie. Spływy robią swoje. Jak chcesz poczuć niemałą, mefedronową euforię - zdecydowanie kieruj się ku 4MMC LUX. Działanie jest po prostu MEGA. A ten wyglądzik igiełek... idzie się w nim zakochać.
Może coś poszło nie tak w transporcie... ja swojego Luxa dostałem w ładnych igiełkach.Sniffiarz pisze: ↑1 rok temuWitam, paczka dotarła expressowo, w zamówieniu jest wszystko co być powinno. Jedyna uwagą jest to, że lux analog dostałem bardziej w proszku niż w igielkach, ale towar to towar. 3cmc za to dostałem w solidnych kamieniach i dostałem takiego sanpla jakiego chciałem. Polecam chemcentrum
Ja bym sobie odpuścił miksowanie ale oczywiście jak chcesz to możesz tylko rozsądne dawki.
To jest tak zajebiste, że szkoda to z czymkolwiek mieszać