Ostatni post z poprzedniej strony:
Mam tylko nadzieję że to nie zapycha aż tak nosa4-MMC LUX ANALOG Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: ChemCentrum
4-MMC LUX ANALOG Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Hej.
Wszyscy mają LUX'a! Mam i ja!
Piękny wygląd, co tu dużo mówić. Na zdjęciu 5.
O działaniu póki co się nie wypowiem, bo moja tolerka woła o pomstę do nieba, więc wolę poczekać...
Kolega Kruzun coś wyżej pisał o intrydze... ChemCentrum, dziękuję za nasze dodatkowe SEKRETY.
Sklep na jednym z banerów pisze, że zamówienie w dane dni to ekspresowa wysyłka i sample...
Podtrzymując intrygę... Nie powiem kiedy odebrałem, ale to o czym pisze sklep na owym banerze to nie są puste słowa.
Bez zbędnego rozpisywania się:
Udanego weekendu wszystkim!
Wszyscy mają LUX'a! Mam i ja!
Piękny wygląd, co tu dużo mówić. Na zdjęciu 5.
O działaniu póki co się nie wypowiem, bo moja tolerka woła o pomstę do nieba, więc wolę poczekać...
Kolega Kruzun coś wyżej pisał o intrydze... ChemCentrum, dziękuję za nasze dodatkowe SEKRETY.
Sklep na jednym z banerów pisze, że zamówienie w dane dni to ekspresowa wysyłka i sample...
Podtrzymując intrygę... Nie powiem kiedy odebrałem, ale to o czym pisze sklep na owym banerze to nie są puste słowa.
Bez zbędnego rozpisywania się:
Udanego weekendu wszystkim!
- Załączniki
-
- LUXLOVE.jpg (670.37 KiB)
Liczę Kajabuza na rzetelną recenzje po testach
KAJMANBUZA, ile masz w tej samarce ?
Pięknie prezentuje się ten sort, na tyle, że jak najszybciej muszę to zamówić
mbside, napisał wyżej KAJMANBUZA, że na zdjęciu jest właśnie piątka.
Cmendez69, w robocie walisz 4MMC? Albo brednie wypisujesz albo pracujesz na jakimś wypizduwku w osamotnieniu. Ja waliłem kilka razy 4MMC i już po 1 bombie na 101% nie nadawalem sie do pracu naaawet po kilku godzinach. Ufolud chyba jakiś jesteś na tej ulicy jak wyjdziesz do ludzi po takich wojażach z tematem.
Kolejna paczka odebranaa. Niestety nie zdążyła na weekend na zdjęciu 50g.
Polecam ChemCentrum,
Polecam ChemCentrum,
- Załączniki
-
- IMG_6830.jpeg (2.35 MiB)
skoro on tyle zamowil znaczy że musi byc dobrw w następnym zamowieniu biorę obowiazkowo
Czyli zasmakowało skoro taka ilość wziąłeś. Musi być dobre
Jest petarda moją recke znajdziesz na poprzednich stronach
Kryształ jak za starych lat
Kolekcja klasyki
Polecam MaKaVeLiX
Kryształ jak za starych lat
Kolekcja klasyki
Polecam MaKaVeLiX
Odpowiedź niżej, jest na pytanie w innym temacie o 4-MMC ANALOG OLD CRYSTAL i uznałem, że lepiej tutaj ją wkleić, żeby nie robić bałaganu w tamtym.
coma, bardzo dobre pytanie, sam się zastanawiałem nad oba analogami, zamówiłem samego LUXa i powiem, że kurwa petarda, aż byłem w szoku. Jeszcze tak dobrego analoga 4mmc nie waliłem, a próbowałem już różne i to z różnych źródeł.
Euforia jest na kosmicznym poziomie, nawet przy sniffie. Od solidnej krechy 150-200mg, we łbie kręci się po 20 minutach tak, jakbyś jakąś zajebistą pixę wrzucił do bębna. Wypierdala tak mocno z kapci, że to aż coś niebywałego. W dużej mierze przypomina oryginał emki, a może to nawet to samo? Sam nie wiem, bo to wiele lat temu było i ciężko mi to porównać, po tak długim czasie. Wiem jedno, że 4-MMC LUX ANALOG to hit i daję mu 10/10.
Jedyny minus tego odczynnika, że jeśli chcesz coś pofiglować, to zapomnij. Chyba, że przy pierwszej żołnierz jeszcze coś postoi na baczność, ale im dalej w las to koziołek nie poskacze, położy się, a ty wkręcisz się i tak w co innego.
Z czystym sumieniem polecam, jeśli nie szukasz wrażeń typu - do boju kowboju, przez całą noc!
Jeśli ktoś próbował LUXa i OLDa to byłoby fajnie, żeby wskazał różnicę między jednym, a drugim. Ja niestety nie mam tak wielu, wolnych mocy przerobowych, żeby testować drugi. Wolę pozostać przy jednym i sprawdzonym.
Zresztą, jeszcze nie miałem tak, żebym był niezadowolony z któregokolwiek zamówienia od ChemCentrum, są klasą samą w sobie. Oby zostali z nami do końca tego świata i jeszcze jeden dzień dłużej! Już zastanawiam się nad ponownym zakupem tego cuda. Pomimo, że moim małym Idaho są 3cmc i 6apb.
Serdecznie pozdrawiam, prawdopodobnie najlepszą ekipę na świecie!
Dzięki za cierpliwość do mnie, sample i miłe podarki! <3
coma, bardzo dobre pytanie, sam się zastanawiałem nad oba analogami, zamówiłem samego LUXa i powiem, że kurwa petarda, aż byłem w szoku. Jeszcze tak dobrego analoga 4mmc nie waliłem, a próbowałem już różne i to z różnych źródeł.
Euforia jest na kosmicznym poziomie, nawet przy sniffie. Od solidnej krechy 150-200mg, we łbie kręci się po 20 minutach tak, jakbyś jakąś zajebistą pixę wrzucił do bębna. Wypierdala tak mocno z kapci, że to aż coś niebywałego. W dużej mierze przypomina oryginał emki, a może to nawet to samo? Sam nie wiem, bo to wiele lat temu było i ciężko mi to porównać, po tak długim czasie. Wiem jedno, że 4-MMC LUX ANALOG to hit i daję mu 10/10.
Jedyny minus tego odczynnika, że jeśli chcesz coś pofiglować, to zapomnij. Chyba, że przy pierwszej żołnierz jeszcze coś postoi na baczność, ale im dalej w las to koziołek nie poskacze, położy się, a ty wkręcisz się i tak w co innego.
Z czystym sumieniem polecam, jeśli nie szukasz wrażeń typu - do boju kowboju, przez całą noc!
Jeśli ktoś próbował LUXa i OLDa to byłoby fajnie, żeby wskazał różnicę między jednym, a drugim. Ja niestety nie mam tak wielu, wolnych mocy przerobowych, żeby testować drugi. Wolę pozostać przy jednym i sprawdzonym.
Zresztą, jeszcze nie miałem tak, żebym był niezadowolony z któregokolwiek zamówienia od ChemCentrum, są klasą samą w sobie. Oby zostali z nami do końca tego świata i jeszcze jeden dzień dłużej! Już zastanawiam się nad ponownym zakupem tego cuda. Pomimo, że moim małym Idaho są 3cmc i 6apb.
Serdecznie pozdrawiam, prawdopodobnie najlepszą ekipę na świecie!
Dzięki za cierpliwość do mnie, sample i miłe podarki! <3