4-MMC - Mefedron, 4-Metylometkatynon, 4-Metyloefedron

Grupa substancji o działaniu głównie euforycznym jak: 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, 4-mmc, 4-cec.
Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

piasek103
wygląda ? Raczej szukaj czegoś co tak samo działa. A działa podobnie dobre 4-cmc
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
piasek103
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: piasek103 » 6 lata temu

Ale wlasnie chodzi mi o ten sam wyglad najbardziej milo jak by cos takiego bylo

Status:
Krysztalkova
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 26

Nieprzeczytany post autor: Krysztalkova » 6 lata temu

Mefedron najprawdziwszy jest iglany, podobnie jak Hexen, ale jeżeli chodzi ci o robieni ludzi w chuja jako vendor, to odpusć sobie Hexen, bo ludzi pozabijasz.
High life, kryształowi bracia i siostry :E !

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 6 lata temu

Krysztalkova
Forma zalezy od chemika.
Niedawno krazyl bdb sort w pudrze.
Chlopaki z h badali spektrometrem i byl to 100% mef

Status:
FrEEq
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 21

Nieprzeczytany post autor: FrEEq » 6 lata temu

W odniesieniu do mefedronu ale tez innych odczynnikow poza DMT - idealna synteza to higroskopijny puder ! Podczas oczyszczania nie ma mozliwosci zachowania stabilnej postaci krysztalu w jakiejkolwiek formie!
Im doskonalsze oczyszczanie tym wieksza higroskopijnosc !
Krystalizacja/wysalanie jest forma stabilizacji i ma na celu poprzez zmiane skupienia ograniczenie wplywu czynnikow zewn.na odczynnik chemiczny. Kwestia wydluzenia okresy zachowania wlasciwosci indywidualnych zwiazku chemicznego. Pamietam to sprzed dekad ... chemia 7 klasa szkoly podstawowej :E
Kazda forma utrwalania/krystalizacji/wysalania/kompresji itd ... zawsze bedzie obnizala czystosc :smoke:
AMEN :angel:
:twisted: FrEEq on TOUR ... " dont stop me now "... :E
:think: ... UUFFFF ... nie moge juz ... nieeee ... nieee ... niee ... nie ... albo daj :twisted:

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik

FrEEq
Kolezka chwalil rekrystalizacje etanolem :-)

Status:
Krysztalkova
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 26

Nieprzeczytany post autor: Krysztalkova » 6 lata temu

Hmmm, igły mi się wbiły w pamięć, bo to był w istocie najwspanialszy towar jaki przeleciał kiedykolwiek przez mój nosek <3
High life, kryształowi bracia i siostry :E !

Status:
Krysmen
Dyso-sensei
Użytkownik
Reputacja: 94

Nieprzeczytany post autor: Krysmen » 6 lata temu

Krysztalkova
Oo taak igły, ryż 😍😍

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 6 lata temu

Miałem ostatnio w realu 3-cmc ryżowe o lekkim kwaśnym zapachy mefedronu. Pierwszy raz widziałem takie 3-cmc, a na pewno to był metaklefedron. W działaniu to bez kitu pierwsze 15 min to praktycznie identyczna bania do tej z mefedronu, tylko że potem ta euforia się oddalała i "chowała" za mocnym pobudzeniem. Powiedziałbym, że to był taki spidujący para-mefedron. Pewnie dlatego bo użyto jakieś podobnej syntezy. Osobiście ta faza mnie wkurzała, bo jak chciało się dorzucić żeby wróciło to super 15 min to niestety dorzucało się też do spidującej fazy i szybko pobudzenie wychodziło znowu na pierwszy plan. No ale wiele osób byłoby po prostu zachwyconych tą trójką. Dodatkowo towar był bardzo czysty, piekł ale nie wypalał. Na drugi dzień praktycznie brak zawały.

Status:
NuRoFeN
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: NuRoFeN » 6 lata temu

Igły... hex to moc dla sado maso,a raczej weterano-debili...

jedyne czemu blisko dla królowej to ONIONWEB's co może jeszcze w nią porasta lub substytuty MDMA...

pzdr

Status:
Pigulak
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pigulak
Reputacja: 124

Nieprzeczytany post autor: Pigulak » 6 lata temu

GrzybeQ pisze:
6 lata temu
Miałem ostatnio w realu 3-cmc ryżowe o lekkim kwaśnym zapachy mefedronu. Pierwszy raz widziałem takie 3-cmc, a na pewno to był metaklefedron. W działaniu to bez kitu pierwsze 15 min to praktycznie identyczna bania do tej z mefedronu, tylko że potem ta euforia się oddalała i "chowała" za mocnym pobudzeniem. Powiedziałbym, że to był taki spidujący para-mefedron. Pewnie dlatego bo użyto jakieś podobnej syntezy. Osobiście ta faza mnie wkurzała, bo jak chciało się dorzucić żeby wróciło to super 15 min to niestety dorzucało się też do spidującej fazy i szybko pobudzenie wychodziło znowu na pierwszy plan. No ale wiele osób byłoby po prostu zachwyconych tą trójką. Dodatkowo towar był bardzo czysty, piekł ale nie wypalał. Na drugi dzień praktycznie brak zawały.
A jakie on dawal uczucie przy sniffie? Takie ze ojezus? Chodzby cos rozwalało slużówke czy mocniejsze pieczenie? Był to proch, grudki, kulki, igly czy może delikatnie mokrawy powder? Bo ostatnie czasy dwa razy mialem takie że było to hmm w takich kulko igłach ale nie było jakieś za twarde i suche w nosie ogień tzn jakby ją kaleczyło, ale w tym nic nie było ze szkła czy podobnych bez przesady, lecz było coś sypkiego dodane, aktywność tego sortu była cholernie duża co 30-40 min jadłem róznie 100-150 była to bardzo wystrzalowa bania z euforią murującą dekiel i towarzyszyło temu ostre pobudzenie które objawiało się tym że zjadłem tego dużo wiecej przez noc, przypominało to mix 3/4 ze stimem, choć nigdy nie mixowałem to tak sobie to tlumaczyłem, ojj zjazd był po tym okropny, ciśnienie wywalone w kosmos ja caly roztrzęsiony ciężko było zasnąć po kilku gietach, ale wkońcu szło, hmmm zwała? raczej jak wstałem tylko czułem jakieś tam wypranie energii, dopaminy dużo wyprałem, ałe było to ogółem lekkie dla organizmu.

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 6 lata temu

Pigulak
Przeźroczyste kryształki w kształcie ryżu, graniastosłupów. Lekki odcień zieleni i żółci. Zapach kwaśnawy. Przy sniffie piekło ale nie wypalało. Wjazd był "o ku***a! ale bomba". Mocne powiększenie źrenic co jest rzadkie przy 3-cmc. Zejście łagodnie, ale pobudzenie niepozwalające zasnąć utrzymuję się jeszcze przez 3-4 godziny. Na drugi dzień brak zwały, jedynie negatywne odczucia z powodu małej ilości snu.

Status:
Xxxtojaxxx
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Xxxtojaxxx » 6 lata temu

Witam, jestem laikiem w tej kwestii, dopiero ostatnio pierwszy raz spróbowałam potocznie nazywanego kryształu (wydaje mi się że mefedron) która substancja byłaby najbardziej zbliżona? Miałam duży wyrzut endorfin, szybsza praca serca, dużo energi, usuwa blokady i libido na plus.

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik

Laik na trafienie mefedronu ma bardzo nikle szanse.

Status:
Xxxtojaxxx
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Xxxtojaxxx » 6 lata temu

Dostałam to od byłego faceta przyjaciółki, on sprzedaje to za 100zl za 1g, i mówił że parę lat temu było to legalne więc wywnioskowalam że to było to.

Status:
Kokaspaniel
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Akokalipsa
Reputacja: 75

Nieprzeczytany post autor: Kokaspaniel » 6 lata temu

W jakiej formie to było, puder, sól, kryształ? Po cenie sądząc było to 3cmc jeżeli białe, 4cmc jeżeli żółtawe.
W badaniach nie biorą udziału zwierzęta!
Not tested on animals!