4F-PHP BIG CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis

Profil sklepu: predatorRC

Status:
4mmc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 88

Nieprzeczytany post autor: 4mmc » 7 lata temu

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 4F-PHP BIG CRYSTAL ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 4F-PHP BIG CRYSTAL from Predator-rc

Formula Name: 1-(4-fluorophenyl)-2-(pyrrolidin-1-yl)hexan-1-one

CAS: N/A

Formula: C16H22FNO

Exact Mass: 263.17

Molecular weight:263.35

Synonyms:1-(4-fluorophenyl)-2-(pyrrolidin-1-yl)hexan-1-one

Numer katalogowy: RC0034
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 25 PLN
3-4 23 PLN
5-9 22 PLN
10-24 17 PLN
25-49 16 PLN
50-99 15 PLN
100-249 14 PLN
250-499 13 PLN
500-999 12 PLN
1000-10000 11 PLN
KOMENTARZE
Załączniki
shop63.jpg
shop63.jpg (145.89 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
White BisOne
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: White BisOne » 7 lata temu

i jak to wypada Panowie, jak z dawkowanie BizOne bardzo chętnie by to skontrolował :twisted:
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.

Status:
4mmc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 88

Nieprzeczytany post autor: 4mmc » 7 lata temu

150mg

Efekt: po 10 minutach czuć bardzo mocną,nachalną stymulacje,mocno wjeżdzą na serducho

Czas działania: 2h + -

dawkowanie oscyluje w granicach 100mg
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Bubu88
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Bubu88 » 7 lata temu

Dostałem sampla, ale nie wiem czy to akurat ten sam sort co jest w sklepie. To są białe, mętne kryształy, łatwo kruszące się pod naciskiem i łatwo rozpuszczające się w wodzie.
Świetna substancja, jestem zaskoczony. Nigdy nie brałem lepszego stima. Clearhead, motywacja, lekkie pobudzenie, dobre samopoczucie. W niskich dawkach jest jak najbardziej ok, nie czuję efektów ubocznych - wpływu na serce, drażliwości czy zjazdu. Taka lepsza kofeina. Nie mam zamiaru osiągnąc euforii czy paranoi, więc nie powiem wam co się stanie po większej dawce.
Trudno mi okreslić czas działania, musiałbym dluzej potestować. Kilka godzin z pewnością działa.

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 112

Nieprzeczytany post autor: Misjonarz » 7 lata temu

Dostane w akcji samplowej przez naszego drogiego Predatora.
Testy były jak najbardziej obiektywne, dość silny stymulant z grupy alf z podstawionym fluorem, działa przy aplikacji donosowej, dawki zaczynałem od 60 mg, Profil działania to typowa koncentracja, nie występowała żadna euforia bądź empatia, libido lekko podwyższone na granicy placebo ;)

Działanie w moim przypadku to ok. 5h, dobry stymulant, jednak jak donoszą mi testerzy może wywołać paranoje, szczególnie w dawkach powyżej 150mg.
Odczynnik bardzo aktywny.
Przy dawce 60mg nie odczułem bardzo dużego wpływu na serce jednak przy większych dawkach takie można było zaobserwować,
Skutki uboczne w rozsądnych dawkach prawie że nie są wyczuwalne.

W tym tygodniu relacja z Waporyzacji.

Duży i klarowny kryształ, bez problemu z gnieceniem pod kartą, trochę mleczny , proszę bardzo jakość nie powala ale jest to zdjęcie poglądowe :
Załączniki
4f-php.jpg
4f-php.jpg (432.85 KiB)

Status:
MindCharge
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: MindCharge » 7 lata temu

Biało-mleczne kryształki, podane sniffem ok 100mg będąc w 3 dniu ciągu na innych stymulantach, okazał się zaskakująco aktywny. Czuć mocną stymulacje, przypływ energiii. Uwaga przy większych dawkach, raczej nie polecam bo i nie byłoby sensu, strata tematu. Polecam odczynnik.

Status:
biochemiczny
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: biochemiczny » 7 lata temu

Panowie widzę grubo pojechali z dawkami.

Miałem to na testach. Bardzo ładny mleczno przeźroczysty kryształek dający się bez problemu przetrzeć na pył. Ma dziwnie plastikowy zapach.

Z uwagi na to, że mało info o tym zaczeli badać asekuracyjnie i całe szczęście, bo okazał się w cholerę mocny.

Na pierwszy rzut poszło 30mg sniff. Stymulacja mocna, trochę nachalna. Znacznie przyspiesza akcję serca. Jest to raczej clear head bez potencjału rekreacyjnego. Nieźle nakręca do konieczności robienia czegoś. dość znaczna stymulacja fizyczna obok psychicznej. Długo trzyma ale nie korci na dorzucanie tak bardzo.

Myślę, że jak ktoś chce się bawić w stymulowanie to najlepiej malutkie daweczki, żeby to miało sens i nie więcej jak 2 wrzutki w dniu, bo potem lekko siada na serce, zaczyna się vazo i lekkie podenerwowanie.

Przy vapo daje niemiłosiernie gęsty biały dym - dosłownie chmura! Jedyny mankament to dziwny plastikowo-grzybowy posmak.

Z całą pewnością jest to bardzo mocna stymulująca kosa. trzeba uważać bo może poczesać.

Status:
chybanieja
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: chybanieja » 7 lata temu

Jestem fanem gęstego dymu w mojej ulubionej vapo roa, ale ten smrud mnie nieco odrzuca - nie da se przeskoczyć.

Ale że czasami takiego mega mocnego czystego stima trzeba użyć do wspomagania intelektualnego - to mikrodosing sprawdza się u mnie raczej przyjaźniej w snifowaniu.

Sniff gryzie w kichawę nieludzko, ale ten czysty speed i clear ched, ta siła - TEN ODCZYNNIK JEST POD TYM WZGLĘDEM WYJĄTKOWY.

MEGAŚNIE WYDAJNY.

Dla niskotolerkowców od 15-20mg na start dla sprawdzenie działania.

Jako pierwszego rc bym nie zalecał - za mocne pieroństwo.

Status:
biochemiczny
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: biochemiczny » 7 lata temu

To jest jeden z takich odczynników - stimów, gdzie zwiększeniem dawki ponad miarę nie damy sobie większego powera a zrąbiemy fazę przestymulowaniem.

Lepiej mniejsze dawki, nawet miksodosing, a możliwe, że sprawdzi się jako okazjonalne wspomaganie pracy umysłowej.