Ostatni post z poprzedniej strony:
Sugerowałem się tym, że LadyEM, nie jest początkującym i zaczynającym przygody użytkownikiem, stąd podałem takie a nie inne dawkowanie… choć faktycznie zawsze można zacząć od mniejszych dawek…Ciemnoksieznik pisze: ↑1 rok temuAdhdwro, myślę, że zalecanie 180-200mg, z założenia drobniejszej istocie jaką jest kobieta, to lekka przesada.
LadyEM, sugeruję nie przekraczać 150mg na start, a jeśli jesteś rzeczywiście drobna, to nawet okolice 120mg.
"Lepiej mniej i dorzucić, niż za dużo i nie wrócić."
Tylko sugerowanie, dorzutek w przypadku tej substancji jest bezsensowne, bo niestety oprócz tego ze okaże sie, ze ktoś zapoda 120mg, a za 2 h nic nie czując kolejne 100mg żadne dorzutki nie zadziałają… i okaże sie, że przyjmie wiecej niż 200 praktycznie nie czując tego co ta substancja potrafi. Dlatego sugerowałem takie a nie inne dawki.
Moja dziewczyna (59kg) bierze czasem tabse (180-200mg) mając 2-3 miesiące przerwę od używek… dając niższe dawki nie ma praktycznie żadnego efektu, a dorzutki nic nie dają i ją tylko irytują…
Ale prawda jest taka, że BHP zawsze trzeba zachować i czasem zacząć od mniejszych dawek aby zobaczyć jak to ma się do naszego organizmu, wiec to zawsze powinno być przestrzegane nie ważne ile kto i jakie dawki sugeruje…
Udanych testów i jak zawsze ostrożnie i uważajcie na siebie przy testach.