A-PHP/A-PHIP lub NEP
A-PHP/A-PHIP lub NEP
Witajcie Dopki
Podpowiedzcie gdzie można zamówić legitne A-PHP/A-PHIP - ostatnio brałem od Mefisto,
jednak na razie brak na stanie.
Może macie namiar na prima sort NEP'a takiego jak wychodził w 2019 roku w krysztale??
Podpowiedzcie gdzie można zamówić legitne A-PHP/A-PHIP - ostatnio brałem od Mefisto,
jednak na razie brak na stanie.
Może macie namiar na prima sort NEP'a takiego jak wychodził w 2019 roku w krysztale??
A-PHP/A-PHIP lub NEP
Witam przebywam na terenie nl sam korzystam z fu**c*p*. Nl jak do tej pory nie odnalazłem nic z większym potencjałem.
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
A-PHP/A-PHIP lub NEP
Jeśli ktoś się zastanawia nad wyborem, zdecydowanie NEP ponieważ o ile to dobry sort to da jakościowo zbliżoną jak nie lepszą fazę i nie zapewni późniejszej psychozy, która może zostawić piętno na psychice o zamknięciu w zakładzie psychiatrycznym nie wspomnę.
A-PHP/A-PHIP lub NEP
ChemCentrum, nepalskiego kozaka tam też nie brakuje polecam,(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)
Nic nie jest moje tak bardzo jak błędy,
pierwszy, drugi, trzeci, kurwa, i leci następny.
pierwszy, drugi, trzeci, kurwa, i leci następny.
A-PHP/A-PHIP lub NEP
Bardzo dobrze, że zaraz wlatuje do sklepu. Bo sampel do zamówienia od ChemCentrum, był przekozacki.Cookie Monster pisze: ↑3 lata temuChemCentrum, nepalskiego kozaka tam też nie brakuje polecam,(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)
A-PHP/A-PHIP lub NEP
Trutka BDZ, W Europie są dostepne jeszcze nowe partie A-PHP (całowicie białe grudy) w cenie 30€ ale to po delegalizacji z opini wynika że daleko im do oryginału min brak typowych profili działania,mocy...z pewnością jest to podobne do tego co latało jeszcze w ubr.u vendo z naszego forum.