Name: Alpha-PIHP
IUPAC: 4-methyl-1-phenyl-2-(pyrrolidin-1yl)pentan-1-one
Formula: C16H23NO
Profil sklepu: predatorRC
Wiadomość moderatora Gandalf
Pomijając już że to wątek dotyczący oferowanej na dana chwilę substancji przez konkretny sklep, co tu mają wnieś twoje ogólne doświadczenia z apvp co waliłeś 5 czy ile tam lat temu.? A na koniec pytasz o wspomnieniach ludzi dotyczących aphp, narko kącik wspomnień kurwa? Chyba apvp poza paranojami większe szkody wyrządziła. Sorry ale nie mogłem się powstrzymać.
napisałem tego posta pod wpływem euforii, racja. Trzeźwo myśląc to powinienem zapytać o a-php, skoro już wylałeś na mnie jad to może chociaż mi napiszesz czy a-php też taka jest schizująca i czy nadaje się na maratony, a i w sumie to jakiego stima byś poleciał bo mam zamiar wziąć jakieś chlory no i właśnie coś co po małej kresce robi robotę, a no i jak z tolerancją bo np. po 3cmc to szybko kreski są ogromne. Oczywiście jak Cię wkurwiają moje pytania to odpuść, ja tu się niechce kłócić tym bardziej, że na codzień jestem na bunodolu,clonazepamie i pregabalinie i jestem bardzo pozytywnie nastawiony do wszystkiego:)baklazan pisze: ↑4 lata temuPomijając już że to wątek dotyczący oferowanej na dana chwilę substancji przez konkretny sklep, co tu mają wnieś twoje ogólne doświadczenia z apvp co waliłeś 5 czy ile tam lat temu.? A na koniec pytasz o wspomnieniach ludzi dotyczących aphp, narko kącik wspomnień kurwa? Chyba apvp poza paranojami większe szkody wyrządziła. Sorry ale nie mogłem się powstrzymać.
Akurat mnie wspomnienia jakie jakaś używka zostawiła, jeszcze u kogoś, raczej mało interesują, w kontekście wątku.
Już bardziej wolał bym poznać opinie o tym aphp , a najlepiej kogoś mającego porównanie do tego co konkurencja sprzedaje ostatnio.