Nieprzeczytany post
autor: baklazan » 4 lata temu
Wg mnie to jakość dupy nie urywa, a biorąc pod uwagę cenę i co jest dostępnę obecnie na rynku i po ile, jeszcze bardziej mam mieszane odczucia. Miałem cichą nadzieję że w tej cenie to może sort od jaszczurów bo na pierwszy rzut oka go przypominał ale niestety ten zdaje się być czymś "uszlachetniony", bardzo szybko odparowuje jak na a-php, na dodatek cholernie szybko szkło robi się czarne i nie idzie tego odparować bez pozostawienia osadu, kiedy normalnie 20g starcza mi na miesiąc ponad, w tym przypadku coś niewiele ponad 2 tyg i nie było śladu po tej ilości. Miałem jeszzce ostatnią płytkę i zrobiłem TLC, definitywnie są dwie substancje w składzie, nie miałem żadnych odczyników więc nawet nie wróżę co, skąd i na jakim etapie by to mogło się pojawić. Ilościowej analizy oczywiście tym się nie da zrobić. W mojej ocenie tak 20-25% przy tak aktywnych substancjach gdzie np dawka to 20mg już większość nawet się nie połapie że przykładowo ma te 25% wypełniaczy czy innego gówna, bo 5mg w tą czy tamtą to w zasadzie błąd pomiaru, a sypiąc na oko to w ogóle, a dla większości i tak będzie to mocne itd. O ile przy cenie jak wcześniejszych sortów i tak się kalkulowało tu zamówić. Tak obecnie w zasadzie w tej cenie można lepsze aphp kupić. Z resztą równocześnie miałem dw inne sorty i mogłem sobie porównać.
Ogólnie dla większości ten sort będzie mocny szczególnie jak tylko z sortami predatora głównie mieli okazje,