Ostatni post z poprzedniej strony:
Gieca, Katy chyba skradła serca mężczyznom zza granicy
Profil sklepu: Katy
siema a co byś polecił pod libido od katy, Nep czy phip.Jessego Pinkmana pisze: ↑1 rok temuA-PIHP Prada Katys-candys.vn
Świetny produkt, który spełni oczekiwania tych najbardziej wymagających.
Mieszanka stim 80% eufo 20% przy sniffie, w przypadku vapo zwiększa się ilość euforii w stosunku do stima (ta droga podania dla zaawansowanych graczy)
Dawki od 30mg dają konkretnego kopa, 60mg przy zapodaniu w nosek to max dla mnie jeśli chodzi o tę substancję.
Słowotok, super odbiór muzyki i ogrooomne libido, u mnie myśli kierowały się w kierunku sex, sex i jeszcze raz sex, coś niesamowitego.![]()
Występuję dość duża ochota na dorzutki (pamiętajcie aby się nawadniać ! ). Pilnujcie czasu i mg, aby w miarę próbować zapanować nad tą alfą, w przeciwnym razie, będziecie jak Polacy w meczy z Albanią.![]()
Kto szuka jazdy bez trzymanki, wydajności (bardzo aktywna alfa pamietać o tym ) i tego czegoś to z czystym sumieniem mogę polecić A-PIHP od Katy,
Ocena Końcowa : 9/10
co ty xD to jest alfa jeden sniff lub lufa i nagle 3dni mijaja i siedzisz przy lufie i jarasz non stopMarekkzegarek pisze: ↑9 mies. temuHej załoga. Nada się to do pracy fizycznych, prac kreatywnych na zwiększenie motywacji i powera do działania?