Muszę sie przyznać że bardzo się pomyliłem ponieważ pierwsze badania nie wykazywały potencjału tej Alfy!.
A mogę po dalszych testach podwierdzic że cała pewnoscia jest to jedna z najlepszych jak nie najlepsza A-pihp! Jaka miałem przyjemność badać...
Mogę nawet zaryzykować stwierdzeniem że jest to Alfa z tz " magia" ponieważ okazała się też bardzo " twórcza'" .w sensie wpadnięcia na pomysł metody suszenia z racji braku posiadania innych urzadzen typu mikrofala z powodu dawnej działalności.Patent na "garnek" okazał się bardzo skuteczny mam tu na mysli połączenia alfy z suszem na tz " metodzie," mojego autorstwa.Chodzi w skrócie o produkty podobne do np dawnego "talizmanu kierowcy" lub znanej z niektórych miast tz "Astry".za czasów legalizacji na przełomie lat 2014-2017.
Podsumowując-jest to klasyka alfy z wszystkimi jej typowi cechami typu "słodkość" idealne vapo przy odpowiednim dawkowaniu może dać dużo radości! .
Z czystym sumieniem polecam tą A-pihp od Kasi i mam tylko nadzieję ze nie zmieni sie szybko obecny sort.
Stary wyga.
"Życie,to sztuka wyboru".
"Tylko spokój nas uratuje."
"Życie to nie bajka"