Ostatni post z poprzedniej strony:
Obecnie testuje ową substancję i mogę stwierdzić, że jest jak najbardziej aktywna, chociaż zdecydowanie wolę silniejsze stymulanty. Nadal nie czuję się wystarczająco naćpana, pomimo tego, że w krótkim czasie zużyłam ponad 3 gramy ...A-PIHP Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
A-PIHP Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Bardzo dobry sorcik od wrzesnia caly czas ten san
W sumie po tak długiej przerwie i rocznym osobistym detoxie też coś napiszę. Było też parę mądrych wpisów na forum które utkwily mi naprawdę w pamięci i które tutaj użyję.
Wszystkie alfy po dłuższym zażywaniu skłaniają osobnika do pójścia do psychiatry. Jeśli ktoś ma silną wolę sam z tego wyjdzie. Co za tym idzie.
Mega wciągająca substancja łącząca ze sobą o dziwo euforię serotoninowa jak i dopaminową. Nie mówiąc już o libido pod kosmos. Padło też pytanie gdzieś tam jaki jest stim który robi małe spustoszenie? Było 4mpd, nep. Oczywiście. Jednak jeśli jest małe spustoszenie to też nie ma tego czegoś za co ludzie kochają alfę. Alfa pihp mniej schiz od hex-en a duża euforia trochę wyższa chyba nawet od hitu beta ketonowych 3mmc. Zależy oczywiście od sortu. Predzio biała alfa pihp mega ok. A beżowa też i chyba jeszcze bardziej euforyczna. Droga podania oral. Słaby pomysł. Palenie próbowałem ale mi nie podeszło. Per klama 40mg nie więcej na pierwszy raz. Bosko. Dodam tylko że kolek też ma dobra alfę A bynajmniej kiedyś miał.
Wszystkie alfy po dłuższym zażywaniu skłaniają osobnika do pójścia do psychiatry. Jeśli ktoś ma silną wolę sam z tego wyjdzie. Co za tym idzie.
Mega wciągająca substancja łącząca ze sobą o dziwo euforię serotoninowa jak i dopaminową. Nie mówiąc już o libido pod kosmos. Padło też pytanie gdzieś tam jaki jest stim który robi małe spustoszenie? Było 4mpd, nep. Oczywiście. Jednak jeśli jest małe spustoszenie to też nie ma tego czegoś za co ludzie kochają alfę. Alfa pihp mniej schiz od hex-en a duża euforia trochę wyższa chyba nawet od hitu beta ketonowych 3mmc. Zależy oczywiście od sortu. Predzio biała alfa pihp mega ok. A beżowa też i chyba jeszcze bardziej euforyczna. Droga podania oral. Słaby pomysł. Palenie próbowałem ale mi nie podeszło. Per klama 40mg nie więcej na pierwszy raz. Bosko. Dodam tylko że kolek też ma dobra alfę A bynajmniej kiedyś miał.
Will pihp return to the sortiment?..i really hope so
Is pihp returning ? Its out of stock in every shop and i miss the quality of the brown pihp predator had a few months ago...
I e-mailed them a while ago, and they are not sure about it.
I also love it, but prefer white
I also love it, but prefer white
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
I like white also..but i really like the taste of the brown . I also mailed and got answer pihp might be back next week,hope so. I never asked if i Will be white or brown though
What about white?predatorRC pisze: ↑5 lata temu<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">sadly no brown anymore</font></font>
Thanks Preda
But i rate white almost as good so i really hope the return of the white soon is a fact,but the brown was a topnotch pihp imo.Next week would be
When????
Napisałem do Preda mail co z samicą alfa. Może przyjdą jakieś ciekawe informacje.
I wrote Preda mail with the alpha female. Maybe some interesting information will come.
I wrote Preda mail with the alpha female. Maybe some interesting information will come.
Can we hope for white pihp.s comeback next week?
Daj znaka jak odpisza.
Mam nadzieje ze wreszcie bedzie, tesknie za nia
Mam nadzieje ze wreszcie bedzie, tesknie za nia