Ostatni post z poprzedniej strony:
ja zrobiłem za szybko zamówienie i na drugi dzień wjechało ma sklep więc chyba będzie jeszcze jedno zrobione haha dajcie znać po testach pozdroA-PIHP ROCKS Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: ChemCentrum
A-PIHP ROCKS Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
"Jestem jednym z tych pokurwieńców wpadam, nie biorę jeńców to bez sensu" ~ TEDE
Dajcie ktoś recke nowego sortu koniecznie z uwzględnieniem działania na libido
Mocny sort =] Dobrze uderza w dopaminę Nie przesadzać z dawkami, polecam zacząć od 30 mg i tego się trzymać oraz nie przeginać z dorzutkami Ale to też kwestia tolerki.
Ogólne wrażenia:
- pobudzenie
- eufo
- libido podniesione
- ogólna chęć robienia czegokolwiek
Bawcie się dobrze łobuzy, polecam ten sort
Ogólne wrażenia:
- pobudzenie
- eufo
- libido podniesione
- ogólna chęć robienia czegokolwiek
Bawcie się dobrze łobuzy, polecam ten sort
malyksiaze, dobrze ujoł w skrócie opis nowego sortu
mało info każdy kto nabył pewnie smali
Dodam że snif 30-40mg zaskoczył mocą do vapo raczej temat się nada pobieżnie testy nie pokazały żadnych nieprzyjemnych doznań ... ( brak sprzętu tzn. żarówki )
mało info każdy kto nabył pewnie smali
Dodam że snif 30-40mg zaskoczył mocą do vapo raczej temat się nada pobieżnie testy nie pokazały żadnych nieprzyjemnych doznań ... ( brak sprzętu tzn. żarówki )
Alfa pihp od ChemCentrum, to produkt solidny i wydajny.
Tylko sniff jeśli o mnie chodzi wystarczy by poczuć te wspanialy klimat i rozluźnienia i tą przyjemność po długim czasie przerwy od tego odczynnika.
Wchodzi szybko i nie robi bałaganu w głowie.
Jest jak najbardziej aktywny i nie ma opcji że zawiedzie.
Konkret stymulacja z eufti nutą i to co zawsze popęd seksualne na maksa.
Prawilny towar i przy niewielkich dawkach daje moc do działania, myślenia i ma w sobie walory na które liczyłem.
Zadowoli koneserów tego typu stima i na pewno się nie zawiedzie.
Cieszę się że produkt jest chemicznego, bo hajosciowo wypada świetnie i z pewnością wrócę po ten smakołyk
ChemCentrum, to lklasa i sami się przekonajcie.
Alfa to piękna rzecz,m
- Załączniki
-
- IMG_20220623_122633_123.jpg (2.71 MiB)
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
1. Jaki jest czas działania tej alfy przy sniffie?
2. Z Waszych opisów wynika że libido mocno w górę, a jak sprzęt? Flak, czy konar?
2. Z Waszych opisów wynika że libido mocno w górę, a jak sprzęt? Flak, czy konar?
Jak działa jedzony? Jakie dawkowanie?
Wilkiamsik,
Analogicznie jak w przypadku innych substancji czyli dłużej wchodzi i dłużej się utrzymuje, i dawkowanie też około 2 razy większe.
Alfa ma to do siebie że działa dobrze w przypadku każdej ROA. Myślę że oral będzie stosunkowo najbezpieczniejszy, najmniej schizowy i uzależniający.
Analogicznie jak w przypadku innych substancji czyli dłużej wchodzi i dłużej się utrzymuje, i dawkowanie też około 2 razy większe.
Alfa ma to do siebie że działa dobrze w przypadku każdej ROA. Myślę że oral będzie stosunkowo najbezpieczniejszy, najmniej schizowy i uzależniający.
Fajny odczynnik,stymulant,specyficzny,libido i ten alficowy kop który jest naprawdę fajny.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Właśnie odebrałem paczuszkę z alficą moje ROA to vapo, więc o tym będę pisał. Nie wiem ile wrzuciłem na folię, na oko nie więcej niż 20 mg. Piękne grudy, wspaniale się topią. W przeciwieństwie do vapo NEPa (snow i stone, również od ChemCentrum) nie ma sahary w mordzie i nie występuje spięcie wszystkich mięśni (tzw. spięcie/napięcie) - tutaj ogromny plus. Zarzuciłem będąc na przejebanym kacu, od razu się ogarnąłem - clearhead totalny. Delikatnie zwiększona potliwość (ale może to przez tą zjebaną pogodę) i minimalnie przyśpieszone bicie serca - na razie tyle z negatywnych efektów. Duży skok dopaminy, chęć na rozmowę, słuchanie muzyki, robienie czegokolwiek. Do tej pry nie wystąpiły żadne schizy/paranoje/oni wiedzą Zajebisty towar cud miód i malina No cudo po prostu... mam nadzieję że szybko nie zniknie bo na bank zamówię więcej ChemCentrum jak zwykle kozak, szkoda tylko że *** się trochę opierdala, ale mimo to warto było czekać Polecam wszystkim którzy lubią alfę i stymulację "na luzie"
- Załączniki
-
- apihp vapo.jpg (301.03 KiB)
-
- apihp rocks.jpg (148.7 KiB)
Bardzo dobra Alfa od ChemCentrum.
Sniffem działanie książkowe, czyli dopaminowe kop i euforii troszku.. Chęć do działania, muza wchodzi elegancko, rozmowy nie mają końca.
Stymulant bardzo dobrej jakości i wart zamówienia.
Sniffem działanie książkowe, czyli dopaminowe kop i euforii troszku.. Chęć do działania, muza wchodzi elegancko, rozmowy nie mają końca.
Stymulant bardzo dobrej jakości i wart zamówienia.
Zapoznałem się i przyjąłem do wiadomości ...
Nie mogę się doczekać rychłej dostawy po przeczytaniu Waszych recenzji
Google translator
Google translator
Zgadzam się, bardzo dobry pihp. W tej chwili zdaję sobie sprawę, że dawki powinny być mniejsze niż ostatnie partie, które miałem google translator