A-PIHP Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis

Profil sklepu: sandheavens

Status:
M100
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 312

Nieprzeczytany post autor: M100 » 3 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Hermes99,
Jak coś?

Vapujesz ?
Będzie dobre :)

Status:
Treadway
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 112

Nieprzeczytany post autor: Treadway » 3 lata temu

chemiczny pisze:
3 lata temu
Lil_Pit pisze:
3 lata temu
2g czy tam lekko ponad starczy mi na tydzień vapowania
2,5 grama na tydzień daje nam średnio ~350mg/dobę ;)

95% alfiarzy pozazdrości Ci teraz samozaparcia, co przy tej substancji jest turbociężkie do osiągnięcia nawet przy sniffie, nie wspominając już o vapo 8-)
Szacun :thumbup:
W 24h wjeżdża w przedziale od 1 do 2 sztuk tłustego węgorza, także 350mg - to chyba jednak tak się nie da , jak dla mnie trochę naciągana historia jednak nie zamierzam jej negować.

Status:
sushirdm
Psychonauta
Newbie
Reputacja: 188

Nieprzeczytany post autor: sushirdm » 3 lata temu

Ja nie wiem co niby jest z tą alfa nie tak, lada chwila będą lądować jej zrzuty i Szczurki nie narzekają, a wręcz chwalą bo robi książkowo i daje wszystkie efekty typowe dla alf, myślę że jutro znów zamieszczę recke jeśli wszystko dobrze pójdzie.

Status:
pazyfea
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 38

Nieprzeczytany post autor: pazyfea » 3 lata temu

Jak tylko dojdzie dam recke na pewno :E :smoke:
Obrazek

Gryfny chłopak lat 23 szuka kobiety pisać priv XD :E

Status:
Johny
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 15

Nieprzeczytany post autor: Johny » 3 lata temu

chemiczny, Doleciało do mnie. Na dniach recenzja. ;) Trutka BDZ, Ja vapuję i fapuję :E Taki miks :lol:

Tak prezentuje się aktualny zrzut, od czcigodnego sandheavens,
Recenzja na dniach ode mnie. ;)

Obrazek

Aczkolwiek już teraz mogę powiedzieć, że to jest to. Delikatna nutka euforii w tle, z tyłu głowy, pobudzenie i wyostrzenie zmysłów.
Przy vapowaniu smak alfowy, no miodem nie zalatuje, ale nie porzygasz się, jeśli vapowałeś już kiedyś i wiesz, że cukrem pudrem Ci do płuc nie dmuchnie.
Dla mnie zapach delikatnie słodkawy, jakbym miał go przybliżyć do czegoś, to taka trochę ambrozja.
Łagodny smak, nie duszący taki.
Dodam, że ja używam do wapowania żarówki.
Co do działania, to wrócę do tej recenzji po badaniach, pewnie jutro, jak się wyśpię. :)
Na ten moment smak i działanie ogromnie na plus. Polecam w opór, może daj drugą szansę chemiczny?

Status:
hazardzista
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: hazardzista » 3 lata temu

Doszła też do mnie więc wyrażę swoje zdanie.
Dostałem 4 duże śnieżnobiałe grudy i które nie wyglądały na swoją wagę. Po zważeniu okazało się że jest 1g więcej wiec zadowolony wziąłem się za przygotowanie żarówki.
Na pierwszy raz wziąłem odrobinkę i co ? Poczułem smak Alfy a nie smak plastiku.
Już wtedy wiedziałem że będzie dobrze.
Na drugi raz więcej wsypalem do żarówki i powiem głośno że jest to najmocniejsza alfa jaką miałem w laboratorium.

Ktoś pisał ze jest toksyczna a według mnie jest kurewsko mocna. Wiadomo że jak za dużo przyjmiesz to będzie z tobą niedobrze.
To chyba normalne i nie trzeba nikomu tłumaczyć.

Polecam ten sort, nie wiem skąd te opinie że jest zła. Dla mnie jest zajebista ale trzeba uważać z ilością.

Ja mam słabość do Alfy więc nasypalem 3 żarówkę i mnie pokarało ale są to typowe skutki przyjęcia zbyt dużej ilości.

Jutro wstawię zdjęcia sortu i może jeszcze coś napiszę w bardziej składny sposób. Teraz to mam natłok myśli i nieprzespaną nockę.
Na zdjęciu podróżny sprzęt laboratoryjny który składa się z żarówki, złączki ogrodowej, rurki szklanej, wężyka no i zapalniczki.
Załączniki
IMG_20211201_230447.jpg
IMG_20211201_230447.jpg (1.1 MiB)

Status:
Hermes99
Ssak
Newbie
Reputacja: 31

Nieprzeczytany post autor: Hermes99 » 3 lata temu

Dziś po 2 dniach przerwy(po ciągu 4 dni na tym materiale) poczułem brak mocy w pracy o szybką decyzja o wzmocnieniu się.

Szybki postój na przystanku 20-30mg na telefon i szruu:

Dwie minutki i wchodzi ten charakterystyczny dopmin rauch, momentalnie chęci do dzialania, poprawa nastroju, nutka eufori w tle.
To za co cenie alfe że w niewielkich ilościach można moralnie funkcjonować. To co różni wlaśnie go od hexa.

Ten sort to napewno bo ma ten chrakterystyczna won. Dwie osoby które sprobowaly pierwszy raz mega się skrzywili przy aplikacji z komentarzem "kurde co to za chemia". Byli jednak zadowoleni i twierdzą że dużo lepsze niz hex.

Reasumując nie jest to petrada ta sprzed 2-3 miesięcy, ale dobra<bardzo dobra do niej pasuje.

Ale to w sumie dobrze że gowno burza jest więcej ostanie się na polce u Sandv :lol:

Ps. Zdjęcie wstawiłem na poprzedniej stronie tematu.

Status:
kofel
Ssak
Newbie
Reputacja: 41

Nieprzeczytany post autor: kofel » 3 lata temu

Ja przyznam szczerze, że mam drugi raz w życiu styczność z a-pihp. Pierwszy raz to było jakieś 1,5 roku temu. Dlatego pozwolę sobie na kilka porównań co do chwalonej wtedy na tym forum alfy względem tej. Preferowana przeze mnie metoda to sniff. Podobnie jak wtedy. Więc nie odniosę się co do vapo.

Wrażenia przed zażyciem:
To bezpośrednio do sandheavens. Bardzo dobre pakowanie. Uważam, że wzorowe. Pierwszy raz się z takim spotkałem, ale może mało widziałem. :mrgreen:
Z wyglądu jak a-pihp. Nic niezwykłego. Kolor beżowy, kremowy, kawa z dużą ilością mleka. Tak powinien ten odczynnik wyglądać. Z zapachu... no okrutnie chemiczny. Próbuję porównać do czegoś ten zapach. Tak na końcu nozdrzy kojarzy mi się ze świeżą plombą do zęba lub ogólnie jakieś specyfiki dentystyczne. Ale ja na 90% wiem co to za zapach. To nie do końca przereagowana pirolidyna. Miałem okazję raz w życiu ją poczuć i to było coś w ten deseń. Lecz nie wykluczam, że może taki zapach mieć dobra alfa. Przecież jest pochodną pirolidyny. Jest dosyć dobrze zbita jak na alfę. Nie kruszy się tak, że można to zrobić w palcach. Trzeba użyć karty/dowodu lub czegoś podobnego. Uzyskujemy potem pył taki jak pamiętam. Bardzo, bardzo drobny, klejący się do karty i w zasadzie do wszystkiego. Trochę trudno zrobić kreskę z tego.

Wrażenia po zażyciu:
Standardowo najpierw próba uczuleniowa. Jakieś 10-15mg. Pamiętałem, że taka dawka może minimalnie potrafiła wyrzucić noradrenalinę na kilka chwil i ręce stawały się chłodniejsze. Też alfa nie gryzła właściwie w nos, ta minimalnie, ale coś tam gryzie. Chyba, że to efekt porannego niuchnięcia wellbutrinu i mam mega podrażnioną śluzówkę. Nie odczułem nic. Mając w pamięci, że a-pihp działa w zasadzie natychmiast. Po minucie już jest wjazd, po 5 minutach już można odczuć maksymalne działanie. Więc po 5 minutach usypałem ok 50mg. I... to mnie zaskoczyło. Ta alfa jest zdecydowanie bardziej dopaminowa. Przyjemniejsza, nie ma takiego wjazdu na serducho, jak tamta. Podoba mi się to. :thumbup: Najpierw jest rześkość, potem czuć po prostu zadowolenie dopaminowe. No wiecie o co chodzi. I minimalną stymulację. Ten zapach w nosie mocno przeszkadza. Zauważyłem też, że nie pisze się aż tak przyjemnie jak, np. po 3-CMC. A-pihp w moim przypadku jest bardziej na jakąś wkrętkę. Typu do oglądania jakiegoś filmu, grania w grę, wzmacnia czujność. Czas działania pojedynczej dawki standardowy. Około 80-90 minut.

Plusy:
- dopaminka;
- nie wjeżdża mocno na serducho;
- ekonomia;
- niewiele się zmieniło przez 1,5 roku.

Minusy:
- zapach, który męczy nawet w nosie

Ocena: 9/10 - Myślę, że ocena zasłużona jak najbardziej. Cieszę się, że nie ma tutaj aż tak mocnego wpływu na serducho. Też zastanawiam się jak z jej potencjalnym wpływem na paranoje itd.
Załączniki
img.jpg
img.jpg (2.68 MiB)

Status:
Lil_Pit
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 271

Nieprzeczytany post autor: Lil_Pit » 3 lata temu

Alfy jest końcówka dlatego na stronie jest gramatura tylko 10g. Za jakieś 10 dni wróci w większych ilościach.

Status:
chemiczny
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 90

Nieprzeczytany post autor: chemiczny » 3 lata temu

Johny pisze:
3 lata temu
olecam w opór, może daj drugą szansę chemiczny?
Ja już się wypowiedziałem. Więcej nie mam zamiaru.
Jeżeli pojawi się u sandheavens, taki sort jak poprzednio,to być może kupię. Tego nie ruszam.
Teraz chcę odpocząć od alf, a moim obecnym priorytetem są rogate analogi :E
Miłej zabawy.
Paaa :wave:
Wiosna :D

Status:
pazyfea
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 38

Nieprzeczytany post autor: pazyfea » 3 lata temu

Po dłuższych testach uważam ze ta alfa przynajmniej do vapo jest za mocna. Pierwsze 3-4 buchy robią idealnie ale potem z kazdym buchem juz jest za mocno cos jak po apvp zombie mod suchość w buzi ogromna przy innych alfach nigdy tak nie miałem a siedzę z alfami juz rok na vapo. :E :smoke:
Obrazek

Gryfny chłopak lat 23 szuka kobiety pisać priv XD :E

Status:
elpablito
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 14

Nieprzeczytany post autor: elpablito » 3 lata temu

Alfa jak alfa widze ze na wykonczeniu. Z cenami powariowali alfa w cenie hexenu ? Wole ogarnac od ******

Wiadomość moderatora

NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!

Status:
sushirdm
Psychonauta
Newbie
Reputacja: 188

Nieprzeczytany post autor: sushirdm » 3 lata temu

Ta alfa jest mistrzostw em i szkoda, że trzeba bd czekać. Alfowa wiara się w niej zakochała i trzeba pamiętać jak tlucze dobra alfa i że to nie zabawka tylko konkretny Twardy drag. Nikt nie narzeka, każdy czeka i chce więcej. Moc jest z nami :E :smoke:
sandheavens, czy będzie inny sort czy ten sam???

Status:
M100
Dopaminator
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 312

Nieprzeczytany post autor: M100 » 3 lata temu

POTWIERDZAM jest sztos valo kozak iv nie mam pytam.

sandheavens Magda z tvn by nalewno poleciła :)
Będzie dobre :)

Status:
Lifedrunk
Blister
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: Lifedrunk » 3 lata temu

Najlepsza alfa od jakiś 3 lat w porównaniu do tego co tu latało. Teraz trochę lipa z tym czekaniem na większe ilości żeby cenowo było względnie, ale plusy są tego takie, ze szczurki nie są takie łakome I będą znały umiar, bo jak przeszli z henia to już nie chcą do niego wracać :thumbup:

Status:
Alphapvp1992
Ssak
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: Alphapvp1992 » 3 lata temu

Potwierdzam. Ta alfa to mistrzostwo. Brać ile wlezie... xD

Dodano po 5 minutach 37 sekundach:
Momentami myślałem że się cofnąłem do 2013 roku, czasy pefałki : D szacun