Ostatni post z poprzedniej strony:
Szyderca, yesAktualnie najlepszy kanna
Aktualnie najlepszy kanna
Szyderca, mordko widzę tutaj jesteś choć nowy najbardziej ogar jeśli chodzi o canna .... Powiedz mi jest teraz cos warte uwagi i jak Jwh od czapek bo chyba kiedyś coś pisałeś na ten temat jak dobrze pamietam
pachol, siema tak pisalem o 6CL-ADBA, kopało coś bardziej usypiało szczury mówiły, aktualnie da się to sprzedac ale czekam na coś lepszego , weszło nowe jakies kanna 5BR dziś maja mi sample wysłać, ale nic więcej nie mogę napisać narazie bo nie wiem co to za kanna. Piona . Ps. Tez nie wiem jakie było te jwh bo nie brałem od nich. Ja bralem inne plus 6CL-ADBA od pomarańczy ale tylko te 6CL-ADBA coś działało.
MamCieNaOku, od niebieskiego, czy z pomarańczy bo to ten sam sklep, ale nie wiem nic narazie o tym. Czekam sam z niecierpliwością.Jasnowidz, ja stamtąd nie zamawiałem jeszcze nigdy.
Ja mam jwh210 od pomarańczy i jest nie aktywne ,są też inne ale co chwilę się kończy i coś nowego wchodzi. u planety jest aktywne ale trzeba liczyć się z podróżą. Parancza też ma coś aktywnego , ale co do jakości no Idzie to e zła stronę i jest coraz słabsze ale jest
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
Aktualnie stołuje się u planety i pomarańczy
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
Aktualnie stołuje się u planety i pomarańczy
MamCieNaOku, racja kończy się i nowe więc trochę lipa wyczuć co w trawie piszczy. No ale kto chce i go stać to sobie testuje różne rzeczy i strony. Pozdrawiam.
Dokładnie trzeba testować, tak jak mówiłem jwh 210 lipa 6cl wmiare Ok adb Kot
MamCieNaOku, serio adb kot dla ciebię? Bo dla moich szczurów lepszy 6CL-ADBA był, no ale każdy inaczej może reagować, lub mają jakąś nową ADB musiał bym spytać;) ja ciekaw tego 5br adb
Dokładnie dla mnie adb lepszy o niebo od 6cl ale może zależy od dostawcy , zamawiam pakę z tym nowym 5br jak nikt nie złożę do tej pory opony sam opiszę, oby było aktywne