Ostatni post z poprzedniej strony:
Siemanko mordeczki, jak długo leci gołąbek od niebieskich?
Ostatni post z poprzedniej strony:
Siemanko mordeczki, jak długo leci gołąbek od niebieskich?Nie jest tak. To co sprzedawano pod taką nazwą nie było tym czym miało być (pisałem to już dawno) lub coś jest nie tak z syntezą. Szczury paliły za czasu pełnego legalu ponad 10 lat temu jwh 210, jwh 18 i jwh 73 i moc była bardzo zbliżona do wszelkich chminac (ktore szczury testowaly, 6cl też, butinace tez), a jwh 210 miał jako cechę charakterystyczną b. długi czas działania. Także po prostu wątpię czy obecnie jest to tym czym być powinno.mariuszrybak pisze: ↑3 lata temuPo tym nie mam zamiaru nic zamawiać od nich, a chciałemWayatek6 pisze: ↑3 lata temuZlodziej, Nie tylko ja mam z nimi problemy także ten...
Po prostu ide po swoje, a skoro V wali w uja to dlaczego miałbym to ukrywać i właśnie też innym sprawiać zawód!
Także no, może już zakończymy te gówno-burzę i wróćmy do tematu :
Kod smsa stoi od pierwszego dnia w miejscu, tak to u mnie na chwilę obecną wygląda.
Ale JWH to zawsze był slabiak jeszcze za czasów AB-Chminaca więc nie celowałbym w tym kierunku.
raportuj jak będzieMamCieNaOku pisze: ↑3 lata temuDo kabaleros , czekam na nowe 5br od pomarańczowych i 8cl dam opinie , jest u planety ale podróż się kłania pisze to kolejny raz macie coś innego gdzie jest coś aktywnego ?
Powiedz coś więcej, jak działanie. Swoją drogą chyba miało byc 5mg, 0.5mg to jest taka drobina, ze ledwie widac, a 5mg to z 3-4 waporyzowane buchy wiec z kolei za mało na tyle podkładu. A jeali mialo byc 0.5g to by bylo strasznie duzo.Szyderca pisze: ↑3 lata temuDziczek, siema, no ja obecnie szukam naprawde cos fajnego te co narazie znalazłem to niektóre aktywne ale nie ta moc co ja oczekujeMamCieNaOku, też czekam na 5br kiedy leciał gołąb do ciebię ?do mnie leci od ** dnia marca
i narazie cisza gołębnik pusty ;
Dodano po 4 minutach 21 sekundach:
Dziczek, a JWH mordo od sandka to właśnie paruje czekam by dać szczura proporcja : 0.5mg JWH i 3g podkładu.