Ostatni post z poprzedniej strony:
Terrorym, ja nie miałem przyjemności tego testować ale z tego co te gr8 napisało mi wynika że 5br i 6br to to samo. Pozdrawiam.Aktualnie najlepszy kanna
Aktualnie najlepszy kanna
Terrorym, I administered the substance 6br directly to a rat and it had no effect
but, considering that in the case of 5br it was the same, and after the dissolution it had an effect, so 6br can work, please tell us about this experience
Szyderca, I find it hard to believe that they are the same, and that the prices differ so much
however, it is worth a try
but, considering that in the case of 5br it was the same, and after the dissolution it had an effect, so 6br can work, please tell us about this experience
Szyderca, I find it hard to believe that they are the same, and that the prices differ so much
however, it is worth a try
Daj znać od razu wariacie jak stestujesz, 5br jest spoko jak na dzisiejsze standardy:P
cannabinoidus, on pisze o 6br nieno 5br hehe , po drugie słabe te 5br 1:10 leciutko kopie.
6cladb I adb-butinaca robi dobrą robotę 1do 25 3 buchy i pizda
nie z gr8 co piszecie bo jak widzę foty to jakby wam jeden składnik sprzedawali stronkę podam później będzie do rozszyfrowania pozdr

Na ad-18 czekam niedlugo będzie a 6cladb I adb-butinaca od func..... teraz robiłem 1do 30 i dobre jest pozdr
konras123, mordo twoje szczury mają jakąś małą tolerke skoro piszesz że Adb butinaca robisz 1:30 bo ja robiłem 1:10 i szału nie było klepie ale to nie to co było tak samo było z 6cl-adba jeszcze nie tak dawno robiłem od nich 1:20 i było całkiem spoko to teraz 1:10 i tak sobie nie ma teraz mocnych kanna trzeba szukać albo czekać może już nie długo się coś pojawi nowego pozdro
Moje szczury pala 5 lat i pala nawet proszek więc o tolerancji mi nie mów bo amatorki tu nie ma widziałem foty co wstawiłeś adb-butinaca I 6cladb I pisales 1do 10 że slaby dziwi mnie tylko to że te twoje canny są wszystkie takie same identik kolor i proch wciskaja ci jeden produkt pozdr
Dodano po 4 minutach 24 sekundach:
I racji tez pewnie trochę masz mam nadzieję że coś w końcu się pojawi mocnego w partnerskich bo tyle tego było a teraz
ad-18 widziałem w 2 sklepach czekam i wystawie opinie ktoś mówił że dobre Ponoć dlatego wolę sam sprawdzić
Dodano po 20 minutach 31 sekundach:
Adb-butinaca 0.5 I 6cladb 0.5 na 30 I dobre naprawdę
Dodano po 4 minutach 24 sekundach:
I racji tez pewnie trochę masz mam nadzieję że coś w końcu się pojawi mocnego w partnerskich bo tyle tego było a teraz

Dodano po 20 minutach 31 sekundach:
Adb-butinaca 0.5 I 6cladb 0.5 na 30 I dobre naprawdę
konras123, mordo jak mogłeś widzieć zdjęcia jak nie dodawałem??? A jak piszesz że ten sam no to spoko adb butinaca żółta a 6cladba białe i piszesz że to samo mi wciskają? Coś ci się pomyliło z moją osobą 
Dodano po 1 minucie 40 sekundach:
A jak zmieszałeś dwa to powiedz mi czy kolor się zmienił rozjaśniła ta 6cl ta adb butinace? Bo ja nie mieszam ja piszę o proporcjach jednego i drugiego osobno i 1:10 robię a nie 1:30

Dodano po 1 minucie 40 sekundach:
A jak zmieszałeś dwa to powiedz mi czy kolor się zmienił rozjaśniła ta 6cl ta adb butinace? Bo ja nie mieszam ja piszę o proporcjach jednego i drugiego osobno i 1:10 robię a nie 1:30

Wsypałem po 0.5 żółty i biały tak jak pisałeś zgadza się aceton kolor lekko żółtawy powiedz mi bo adb-butinaca nie mają na ta chwilę tylko 6cladb biały? On sam dobry jest w miarę?