Ostatni post z poprzedniej strony:
DonPer, to wtedy była chyba z 5 piguła która jadłem danej nocy. Było to kilka lat temu, ale od tamtego czasu rozruszam ją na mniejsze kawałki. Nalewam napoju do japy, zarzucam kruszywo i lykam
Ostatni post z poprzedniej strony:
DonPer, to wtedy była chyba z 5 piguła która jadłem danej nocy. Było to kilka lat temu, ale od tamtego czasu rozruszam ją na mniejsze kawałki. Nalewam napoju do japy, zarzucam kruszywo i lykamAle w pigulach czy normalnie? Tak czy siak dobre 4cmc masz u enzo a reszta jak 3cmc najlepsza chyba u katy.
Ale w czym problem? Ktoś ma problem z połykaniem piguły albo bomb. Tyle w temacie.
O tak 6APB bardzo spoko tez lubie od czasu do czasu zarzucićCiumkajLoczka pisze: ↑1 rok temuJa to polubiłem sie ostatnio z 6APB od ChemCentrum i nie narzekam. Działanie zajemiste bo jak zwykła piguła za to o wiele dłuższe. Bomba
No właśnie jest to odczynnik bardzo ekonomiczny też bardzo go lubię. Chyba tylko 5mapb jest trochę lepsze ale też dużo droższeCiumkajLoczka pisze: ↑1 rok temuJa to polubiłem sie ostatnio z 6APB od ChemCentrum i nie narzekam. Działanie zajemiste bo jak zwykła piguła za to o wiele dłuższe. Bomba