Ostatni post z poprzedniej strony:
matchrzan, hexy i nep od atoma lubie najbardziejj sa wysokiej jakosci ! Jest moc ten kto sprubuje przyzna mi racje !;)Aktualnie polecane stymulanty
Aktualnie polecane stymulanty
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
matchrzan, 4FA to akurat może nie, to juz dawno dawno nielegal. Ale 2-FA (bardzo podobne do fety, jeden z moich ulubionych stimów ever), 2-FMA, to są potęzne stymulanty, zjadają te hexeny na śniadanie i sam ubolewam że trzeba kupować je po "europejskich cenach" - bo na rynku polskim ostatni raz te rzeczy widziałem gdzieś w 2016.
Z fajnych stimów, to jeszcze pirolidyna jedna - MPHP Takie kulturalniejsze a-PHP. Ale po to również za granicę trzeba patrzeć. Ech, trochę szkoda, że vendorzy nie sprowadzają praktycznie niczego innego poza hexenem, nepem i a-pihp.
Z fajnych stimów, to jeszcze pirolidyna jedna - MPHP Takie kulturalniejsze a-PHP. Ale po to również za granicę trzeba patrzeć. Ech, trochę szkoda, że vendorzy nie sprowadzają praktycznie niczego innego poza hexenem, nepem i a-pihp.
to prawda co piszesz przyznaje ci racje w tej kwesti
Stymulanty polecam od Atomchemicals,
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
ktoś miał 4mpd albo pv9 od rc*abu? lab zawsze był niezawodny a teraz? albo hepa od rch*ma dobre jest czy lipton
Dobrego hexa needle ma Drenigma, oraz hexy i nep od Atomchemicals, jedne , lepszych na rynku gwaantuje
Atomchemicals, Synthetics, Predator. chyba najlepsze Vend
Hexen, Nep, A-pihp
lub
Mix Hexen-A-Pihp
Mix Nep A-Pihp
proporcje wedle uznania
ja lubie 33% A-pihp i Reszta Hex lub Nep. Samemu A-pihp czegos brakuje ,ale jest b.mocny
Hexen, Nep, A-pihp
lub
Mix Hexen-A-Pihp
Mix Nep A-Pihp
proporcje wedle uznania
ja lubie 33% A-pihp i Reszta Hex lub Nep. Samemu A-pihp czegos brakuje ,ale jest b.mocny