Aktualnie polecane stymulanty

Substancje o działaniu głównie stymulującym jak: HEX-EN, 4MPD, alfa-PVP MDPHP, APHP, APVP, APIHP, PV-8, pentedron.
Status:
pulyr
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 38

Nieprzeczytany post autor: pulyr » 3 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

angrybuyer,
sorry, but I don't think you're right. eutylone has a little different effects, it has more euphoria but it is still a stimulant and it takes away a powerful stimulant and if it overdoes sleep you can forget :) As a lover of hexene and Nep, I liked eutylone a lot :thumbup:

Status:
yakubu86
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 78

Nieprzeczytany post autor: yakubu86 » 3 lata temu

Siema ludzie. Można vapować hexena przez zwykłą fifke szklaną lub taką fifke z sitkiem? Bo gdzieś wyczytałem że lepiej nie jarac hexena ogniem tylko lepiej podgrzewać na srebrze lub w elektryku.

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik
Reputacja: 159

Nieprzeczytany post autor: luki985 » 3 lata temu

angrybuyer pisze:
3 lata temu
Domm pisze:
3 lata temu
50 mg-os adaggal,
Try “ECU” or “BU”! :thumbup:
They’re the same but “ECU” is more pure based on the lab tests. Very potent products. Message them: Paihangrc, 8-)
🤦 Proszę Cię i nie tylko ja przestań tak agresywnie reklamowac te produkty.
Już nie pierwszy raz widzę, że ludzie piszą, że to nie są czyste stymulanty a mają w sobie dużo z euforykow.
Do tego działają całkiem inaczej niż alfy czy hexen.

Pada tu pytanie o alfy.
Przecież w Europie są alfy. Cena jest nieco wyższa niż była ale nie ma jakichś większych problemów z dostępnością.
Pr*fes*or.nl
Fun*aps.nl
Czy gr8*resear*hchemicals, że o the*eal*c nie wspomnę.

Status:
angrybuyer
Odkurzacz
Newbie
Reputacja: 117

Nieprzeczytany post autor: angrybuyer » 3 lata temu

luki985, I'm not advertising anything, man! I’m writing the truth and I will not lie if I find something good. Not knowing what the name of the compound is your problem. All the best! :D :thumbup:

Status:
nocarz
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 27

Nieprzeczytany post autor: nocarz » 3 lata temu

yakubu86, wez srebro z czekolady albo opakunkowe podgrzej i po krzyku

Status:
kondix
Narkotykacz
Użytkownik
Reputacja: 57

Nieprzeczytany post autor: kondix » 3 lata temu

ignorant pisze:
3 lata temu
yakubu86, wez srebro z czekolady albo opakunkowe podgrzej i po krzyku
ahh i wlasnie sobie przypomnialem jak to bylo miec 16 lat i palic z butli albo wiadra xD

Status:
dekadan89
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: dekadan89 » 2 lata temu

Witam mam pytanie fachowców w temacie choć sam badam już z 15lat wszystko co warte badań na szczurach oczywiście bo moje szczury nawet napisały maturę z chemii i zawsze je to interesowało ale dawno nie czytały co i jak bo albo czasu brak albo brak konta i takie sprawy.

wiem co to tolerancja krzyżowa powiedzmy biorąc jednego dnia psychodelik X drugiego dnia szczur ma marne szanse na high po psychodeliku Y ogólnie jakczłowiek jest wypłukany z serotoniny to nie ma sensu się brać za badania itp.

Moje laboratorium obejmuje wielesubstancji głownie psychodeliki, euforianty typu 5apb 5 mapb i inne historie no trochę tego jest ale nie wiem czy bezpiecznie o tym pisać NWM.
Jeden ze szczurów ostatnio się troszeczkę zadłużył badając 3fma bo bardzo mu się podoba i przyjmuję dziennie od miesiąca.
Szczur myślał że to bardzo podobne do zwykłej amfetaminy która jak wiemy rucha dopaminę i kilka innych nerwowych neuroprzekaźników noradrenalina itp.\
Okazuje się że 3fma również w jakimś stopniu dotyka serotoninę skutecznie uszczuplając jej zapas i pytanie bo nie jestem pewien, skoro to całkiem inna klasa substancji nazywana amfetaminami też wywołuje tolerancję krzyżową z np empatogenami czy psychodelikami?
szczury próbowały w miedzy czasie tabletek aka borax molly(mix 5mapb, 2fma i 5meomipt) tryptamin (mahomet, chomik) lizergamidów (1cp-lsd) i innych ale efekty marne albo dawki wzięte z kosmosu(80mg 4homipt ledwo pokazało co to kolor a powinna być taka zupa że nie wiesz gdzie jesteś.

Przechodząc do meritum(troszkę bym popisał właśnie za sprawą 3fma) czy amfetamina tej klasy blokuje działanie klasycznych substancji odziaływujących na serotoninę? Nie jestem aż tak obeznany bo jedne ją uwalniaj inne powodują wychwyt zwrotny itp ale czy to prawda że amfetamina 3fma robi tolerancje na wszystko inne co działa na serotoninę?
Bo jeśli tak to szczur musi się poważnie zastanowić bo nie warto marnować konkretnych substancji.(ost podobało się dopiero po 300mcg 1cplsd+1 tab borax molly+50mg 2cb-fly.

Wszystko od poważnych ludzi z kraju wiatraków nie ma mowy o kiepskich sortach.
Jeśli jest tutaj badacz który wie co robi a nie wyszedł dopiero z gimnazjum bo ja już trochę lat mam tylko permban na innej stronce to proszę jakieś podpowiedzi. Dodam ze po przegięciu pałki szczur podajesobie flubromazepam czy bromazolam jak już ma dość i chce się wyspać ale nie sa to częste czy codzienne sytuacje(kiedyś uzależnienie od clonazolamu i nigdy więcej( ale zażywa jak ma dość.

Fajnie jakby ktoś coś napisał pozdrawiam :wave:

Status:
Mr Cheez
Dyletant
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Mr Cheez » 2 lata temu

Czy wypowie się znawca tematu na moje pytanie? Chodzi mi o substancję najbardziej zbliżoną do amfetaminy, która jest dostępna aktualnie i szkodliwością na podobnym poziomie - tak jak wiecie i pamiętacie, za dobrych czasów amfetamina była bardzo mocna i robiła każdego dnia (można było codziennie ładować przez wiele dni i efekt był ten sam). Głównie chodzi mi o działanie, które motywuje do pracy tak jak amfetamina, przy czym Cię nie zdradza (ciężko komuś wykumać kto nie wali, że jesteś porobiony :) - w moim przypadku kiedyś przyjmowałem po śniadaniu pierwsze sniffy do godziny 15tej, a o godzinie 23 raczyłem się browarem i MJ i szedłem spać - i tak dzień w dzień.

Co możecie polecić dzisiaj, co jest najbardziej zbliżone do mojego opisu ?

Trzymajcie się i nie przeginajcie :)

Status:
Jajac
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 24

Nieprzeczytany post autor: Jajac » 2 lata temu

luki985, there**.** jeszcze funkcjonuje? kiedys u nich sie zaopatrywalem i po twoim poście ,złożyłem dość duże zamówienie ... kontaktu zero , chyba gruba wyjebka poszła... kiedy ostatnio brałeś cos od nich ? Ja już tego sklepu nie polecam napewno i przestrzegam ...

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

Nieprzeczytany post autor: luki985 » 2 lata temu

Jajac, a końcówka adresu to com czy eu ?

Status:
movelylovely
Ssak
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: movelylovely » 2 lata temu

Mr Cheez trudno znaleźć coś podobnego do amfy, rcki mają troche inny profil działania

Status:
YourNightmare
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
Yournightmare
Reputacja: 91

Nieprzeczytany post autor: YourNightmare » 2 lata temu

Fajny stymulant jest pod nazwą Synthcaine Colombia u w sklepie ChemCentrum,i sprawia wrażenie funkcjonalnego stima po którym nie ma takich efektów jak nep, Alfa, hexen.
Ale to też kwestia zarzytej dawki, jeśli się z głową do tego podejdzie to można śmiało wyjść bez problemu do ludzi bez shiz.
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

YourNightmare pisze:
2 lata temu
Synthcaine Colombia
Uwierz mi fajne stymulanty już były 😅 a poważniej już prawie 13 lat się interesuje tym biznesem i Co którzy brali jakieś dziwne mixy spadli z rowerka.
Prędzej czy później. Głównie przez to, że zażywali substancje co do których działania nie mieli pewności co z tym zrobić.

Fajne stimy z praktycznie zerowymi ubokami to były - 3-FPM i IPH w krysztale (był bardzo krótko) i w proszku.
IPH w proszku działał i czułeś się jakbyś nic nie brał. Dopiero jak się wkreciles w to co robiłeś to nagle jeb 2 godziny mijały jak z bicza strzelił.
Zero akcji sercowych, nerwicowych, ciśnienie na dorzurke minimalne.
3-FPM / FPH działało podobnie pod warunkiem, że trzymałeś się dawek do 40mg. Powyżej tej ilości włączal się gadaniec i z roboty był **uj

Zajebiście jako funkcjonalne stimy sprawialy się 4-fma, 4cmc, 3mmc jednak tu już wymagana była samodyscyplina i odpowiednie dawkowanie.

Status:
Mefedron90
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 81

Nieprzeczytany post autor: Mefedron90 » 2 lata temu

YourNightmare pisze:
2 lata temu
Fajny stymulant jest pod nazwą Synthcaine Colombia u w sklepie ChemCentrum,i sprawia wrażenie funkcjonalnego stima po którym nie ma takich efektów jak nep, Alfa, hexen.
Tez polecam, jestem wlasnie w trakcie testow i jest bomba :D

Status:
yeter
Opiowrak
Newbie
Reputacja: 136

Nieprzeczytany post autor: yeter » 2 lata temu

luki985 pisze:
2 lata temu
4cmc
4cmc jako stim?

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

yeter, nom. Dopamina i noradrenalina się kumulują. Tylko dawkowanie jest dużo niższe niż przy nacpaniu sie