Ostatni post z poprzedniej strony:
Good ku strong ku is good ku my frieeeeendAktualnie polecane stymulanty
Aktualnie polecane stymulanty
Ostatnio poleciałem trochę na Alfie, i NEP-ie od ChemCentrum. Alfa jest dobra dla mocnych zawodników, dostarcza niezłego kopa. NEP-ik jest bardziej subtelny, lecz nie można zapominać że również posiada niemałą moc. Oba odczynniki to konkretne stymulanty.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Jakoś czas temu dałem koleżance na spróbowanie synthcaine od ChemCentrum. Dziś spotkałem ją pierwszy raz od tamtej pory, i mówi że mam ogarniać więcej, i że czemu Jej nie powiedziałam wcześniej o takim zajebistym odczynniku. Że dawno by się z prąda przerzuciła na to
Niemniej tak czy siak polecam SC i SC strong od ChemCentrum, jak i ich mix
Nep od ChemCentrum, jest stymulantem którego z czystym sumieniem mogę polecić
Do nepa to ma się nijak bo nep a sc to dwie różne substancje
Ja to bym na parafii nie mieszał N z SC bo już po samym N nie wiesz co z pałąkiem zrobić xD
Anus Domini
Ja muszę zrobić uczciwe podejście do alfy, dostałem w samplu od Chemcentrum, ale dupa nie wiem bo byłem w 3 dniowym blenderze.
Mam pytanie do tych co jedli prawdziwego Henia, jaka różnica ?
Nep dobry, ale ja dalej szukam tego jebniecia co Heniu miał bo nep już 150 nie robi wrażenia xD a jem go 3 raz
Mam pytanie do tych co jedli prawdziwego Henia, jaka różnica ?
Nep dobry, ale ja dalej szukam tego jebniecia co Heniu miał bo nep już 150 nie robi wrażenia xD a jem go 3 raz
Ja to ostatnio jem dosyc sporo NEPA od chemcenturm, Nie narzekam a powiedziec moge wiecej - jest zajebiscie. Ma to te nepowe konkretne kopyto i nie schizuje tak jak alfa. Polecam kazdemu stimiarzowi bo to co robi ten sort to torpeda i sruba w glowie haha