Substancje o działaniu głównie stymulującym jak: HEX-EN, 4MPD, alfa-PVP MDPHP, APHP, APVP, APIHP, PV-8, pentedron.
-
Status:
- m3xir
-
Opiowrak
-
- Reputacja: 87
Nieprzeczytany post
autor: m3xir » 1 rok temu
Ostatni post z poprzedniej strony:
Pronto pisze: ↑1 rok temu
m3xir pisze: ↑1 rok temu
Ale toz to zwykly energol jest no nie? ;p To ja od siebie kawe lewandowskiego polecam ;p
Jak ona się nazywa? Myślałem że Lewandowski to tylko restaurację w Warszawie ma a o kawie jeszcze nie słyszałem
Po prostu jest to kawa w takim czarnym lub bialym opakowaniu bo sa dwa rodzaje i na nim wizerunek Lewandowskiego wiec trudno przegapic
m3xir
-
Status:
- adrianpdw1996
-
Sniffiarz
-
- Reputacja: 19
Nieprzeczytany post
autor: adrianpdw1996 » 1 rok temu
Pronto pisze: ↑1 rok temu
Ale toz to zwykly energol jest no nie? ;p To ja od siebie kawe lewandowskiego polecam ;p
Jak ona się nazywa? Myślałem że Lewandowski to tylko restaurację w Warszawie ma a o kawie jeszcze nie słyszałem
Po prostu jest to kawa w takim czarnym lub bialym opakowaniu bo sa dwa rodzaje i na nim wizerunek Lewandowskiego wiec trudno przegapic
Znając życie to pewnie przez jego wizerunek na kawie kosztuje ona o wiele więcej. ;pp Jak dla mnie zwykła kawa jest najlepsza nie potrzeba mi żadnych wizerunków celebrytów na niej.
adrianpdw1996
-
Status:
- Zygzzak
-
Blister
-
- Reputacja: 2
Nieprzeczytany post
autor: Zygzzak » 1 rok temu
Dla mnie jest bezsensem jeśli ktoś kupuje coś o wiele wiele droższego tylko dlatego że "jest to produkt idola". Wiecie można kogoś lubić albo nie ale żyjemy w kraju jakim żyjemy no i: przydaje się każdy zaoszczędzony grosz + nie warto kupować czegoś droższego jeśli można kupić to taniej - w momencie jak efekt będzie ten sam. To tak jak niektórzy mówią że "wolimy xanax lepiej bije od afobamu". A to ten sam alprazolam zarówno tu i tu. Z tym że xanax jest "medialny" no i droższy.
Zygzzak
-
Status:
- joker92
-
Narkotykacz
-
- Reputacja: 46
Nieprzeczytany post
autor: joker92 » 1 rok temu
Wedlug mnie jedyna kawa ktora jest dobra a ma wizerunek celebryty to ta od martyny wojciechowskiej
joker92
-
Status:
- Ambasador95
-
Narkotykacz
-
- Reputacja: 43
Nieprzeczytany post
autor: Ambasador95 » 1 rok temu
Zygzzak pisze: ↑1 rok temu
Dla mnie jest bezsensem jeśli ktoś kupuje coś o wiele wiele droższego tylko dlatego że "jest to produkt idola".
dla mnie tak samo ale sprobowac raz nie zaszkodzi kto wie moze nawet bedzie to dobry produkt ;p Shitu tez w sumie z takim wizerunkiem sie nie sprzedaje raczej ;p
Ambasador95
-
Status:
- joker92
-
Narkotykacz
-
Nieprzeczytany post
Zygzzak, Wiesz kawy sa zupelnie rozne w smaku wiec jak ktos chce to moze sprobowac moze akurat mu podpasuje ta od roberta
joker92
-
Status:
- Kleopatra
-
Narkotykacz
-
- Reputacja: 79
Nieprzeczytany post
autor: Kleopatra » 1 rok temu
Teraz pełno produktów jest reklamowanych przez jakichś influencerów czy innych znanych ludzi więc nawet ciężko dorwać coś neutralnego ale to wcale nie znaczy, że te produkty są złe.
Kleopatra
-
Status:
- Pronto
-
Opiowrak
-
- Reputacja: 91
Nieprzeczytany post
autor: Pronto » 1 rok temu
Ja piję zwykłą rozpuszczalną jaka jest w sklepie najczęściej Nescafe i obojętne mi czy tam będzie wizerunek Roberta czy Królowej Elżbiety byle się nadawała
Pronto
-
Status:
- m3xir
-
Opiowrak
-
- Reputacja: 87
Nieprzeczytany post
autor: m3xir » 1 rok temu
Kiedyś też piłem tylko rozpuszczalną ale teraz mam elgancko ekspresik i to jest niebo a ziemia. Kawa z Robertem nie jest zła aczkowiek nie mam zamiaru do niej wracać jak się skończy bo cena nie idzie w parze z jakością. Kawa z lidla w sumie smakuje chyba lepiej a jest 2x tańsza.
m3xir
-
Status:
- lulekczarny
-
Ssak
-
- Reputacja: 2
Nieprzeczytany post
autor: lulekczarny » 1 rok temu
Temat o stimach a tu o kawie
Ja piję rozpuszczalną z biedronki i jest git
2-3tyg vapoawal nepa od
ChemCentrum, i to pobudziło mnie lepiej niż rozpuszczalna z biedronki
Hehehe...
lulekczarny
-
Status:
- KryzysWieku
-
Dyso-sensei
-
- Reputacja: 36
Nieprzeczytany post
autor: KryzysWieku » 1 rok temu
lulekczarny pisze: ↑1 rok temu
Temat o stimach a tu o kawie
Ja piję rozpuszczalną z biedronki i jest git
2-3tyg vapoawal nepa od ChemCentrum, i to pobudziło mnie lepiej niż rozpuszczalna z biedronki
Hehehe...
Wiadomo że stim cię pobudzi lepiej niż kofeina ale przed pracą przecież kreski nie wciągnę a kawę zawsze wypije czy to przed czy w trakcie pracy
KryzysWieku
-
Status:
- joker92
-
Narkotykacz
-
Nieprzeczytany post
Kiedyś też piłem tylko rozpuszczalną ale teraz mam elgancko ekspresik i to jest niebo a ziemia. Kawa z Robertem nie jest zła aczkowiek nie mam zamiaru do niej wracać jak się skończy bo cena nie idzie w parze z jakością. Kawa z lidla w sumie smakuje chyba lepiej a jest 2x tańsza.
Ekspres masz taki na ziarna czy na sypana kawe? Lepsza wychodzi przygotowana w takim ekspresie niz tradycyjna?
joker92
-
Status:
- Wawrzak
-
Dyletant
-
- Reputacja: 1
Nieprzeczytany post
autor: Wawrzak » 1 rok temu
Co polecacie? Póki co brałem a-pvp, ale zastanawiam się nad czymś innym, tylko nie chciał bym mieć później zjazdu.
Wawrzak
-
Status:
- wujsamozlo
-
Ssak
-
- Reputacja: 6
Nieprzeczytany post
autor: wujsamozlo » 1 rok temu
Wawrzak pisze: ↑1 rok temu
Co polecacie? Póki co brałem a-pvp, ale zastanawiam się nad czymś innym, tylko nie chciał bym mieć później zjazdu.
nie znajdziesz stima po ktorym nie bedziesz miec zwaly a a-pvp juz chyba nigdzie nie kupisz obecnie ze stimow to kroluje nep
wujsamozlo