Ostatni post z poprzedniej strony:
wujsamozlo dobrze pisze, jak chcesz sie dobrze zabawic z rc to potem trzeba niestety cierpiec.Aktualnie polecane stymulanty
Aktualnie polecane stymulanty
Nep lub Apihp a przy tym drugim małe dawki i nie przesadź to będzie ok
Mdphp bierzesz bardzo mało bo to jest przemocny produkt ale jak masz pytanie to je jakoś lepiej zadaj bo nie rozumiem do końca o co ci chodzi
Moze mu chodzi o to ze nos go bardzo szczypie po aplikacji? Na to nic nie poradzisz
Można się później zregenerować maściami i sprayami do nosa ale niektóre substancje już tak mają, że nie są zbyt delikatne dla naszych nosów.
Nawet wszystkie... Ja zauwazylem ze im dalej w melanz to mneij mi sie chce kruszyc i bardziej sobie rozpiedalam nos ale to tak juz wyglada że sie traci kontrole... A wracajac do tematu nie bede orginalny jak komus sie chce mocniejszego stima niz po 3cmc to niech dorzujci szczypte nepa i tak dokłada szczypte az bedzie zadowolony z proporcji spoeeda do eufo bo wtedy zwiekszy sobie speeda z kazda szczypta dołoży przewagi speeda do eufo
Witam, podpinam się pod ten wątek. Szukam czegoś cos z lekkim subtelnym speedem, cos takiego bardziej do pracy co pomaga w koncentracji. Zależy mi tez żeby nie było mega zjazdu zjazdu na następny dzień. Co polecacie ? Oczywiście zachowując wszystkie środki ostrożności, zaczynajac od dawek uczuleniowych
kofeina najlepszy stymulant jaki jest
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem